Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Marta izdod albumu un publicē dziesmu ar Intaru Busuli

Trešdien, 28. oktobrī, dziedātāja Marta (Marta Grigale) laida klajā savu pirmo pilnmetrāžas albumu Lietas, kas notiek manā galvā, kurā iekļautas deviņas dziesmas latviešu valodā. Klātesot dziedātājas atbalstītājiem, tirdzniecības centrā Galerija Centrs notika jaunā albuma prezentācija, kuru vadīja Toms Grēviņš, pasākuma īpašais viesis - Intars Busulis.

"Tas ir par drosmi - drosmi būt man pašai, drosmi būt atklātai, drosmi pateikt īstos "jā" un īstos "nē". Manā galvā allaž ir bijis ļoti daudz jautājumu. Strādājot pie albuma, esmu meklējusi uz tiem atbildes, cenšoties būt maksimāli godīga gan pret klausītājiem, gan pati pret sevi," par albumu stāsta Marta.

Albumā iekļauti seši vēl nedzirdēti ieraksti, tostarp duets ar Intaru Busuli (Pasaule pagaidīs), kā arī grupas bet bet dziesmas Pieklauvē kaverversija līdzās trim jau iepriekš izdotajiem singliem (Drāma, Atkal tu, Tu neesi viss). Turklāt kompozīciju sarakstu papildina arī neliela Martas meitas Grētas improvizācija.

Albuma producēšanā piedalījies gan elektroniskās mūzikas mākslinieks Kashuks (Pieklauvē, Supermeitene), gan mūziķis Dmitrijs Tarasovs (Pasaule pagaidīs), taču lielāko daļu dziesmu producēšanas, balss ierakstu, kā arī miksēšanas un māsterēšanas darbu veicis DJ Rudd.

"Pirmie albumi vienmēr ir īpaši. Man ir prieks, ka varēju būt daļa no šī albuma un vērot Martas izaugsmi gan kā dziesmu autorei, gan izpildītājai," atzīst producents.

Jaunā albuma prezentācijas pasākumu vadīja Toms Grēviņš, un kopā ar Martu uzstājās mūziķi Jānis Miltiņš, Dmitrijs Tarasovs un Kaspars Grigalis. Īpašs pārsteigums koncerta apmeklētājiem bija Intars Busulis, kurš māksliniekiem pievienojās uz skatuves, lai izpildītu albuma jaunāko singlu – duetu Pasaule pagaidīs, izpelnoties aplausu vētru no klātesošajiem.

Albums tapis ar Valsts kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu un ir pieejams izplatītākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja