Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Siguldas Opermūzikas svētku galā koncerts

Nedēļas nogalē, no 26. līdz 28. jūlijam, Siguldas pilsdrupu estrādē jau 27. reizi norisinājās Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki, kas noslēdzās ar krāšņu galā koncertu No operas līdz operetei, informēja Siguldas Opermūzikas svētku organizatori.

Koncerta īpašie viesi bija par operas huligāni dēvētā Asmika Grigorjana (Lietuva), izcilais bulgāru tenors Kamens Čanevs, Latvijas Nacionālās operas un baleta baritons Jānis Apeinis un Francijā populārā operdziedātāja soprāns Perīne Madefa. Tāpat koncertā bija baudāma operas mākslinieku Mihaila Čulpajeva, Ingas Šļubovskas-Kancēvičas, Ilonas Bageles, Krišjāņa Norveļa un Marijas Vasiljevas (Krievija) uzstāšanās. Pie diriģenta pults – Vladimirs Kiradžijevs (Austrija). 

Top komentāri

Dūdieviņš
D
Asmika Grigorjana ir pasaules līmeņa zvaigzne. Viņai ilgus gadus nebija laba menedžmenta, un tikai tāpēc presē par viņu stāsta vairāk tikai pēdējos gadus piecus. Taču viņas dziedāšana un atdeve lomām ir fantastiska. Dziedātāja, aktrise un dejotāja vienā smalkā, jūtīgā sievietē ar ugunīgu temperamentu. Gadi kad viņa pastāvīgi dziedāja Latvijas Nacionālajā operā, palika skatītāju sirdīs un viņas atgriešanās Manonas lomā Pučīni operas iestudējumā bija liels notikums. 2018.gadā viņa satrieca Zalcburgas festivālu ar savu Salomi. Daudzi viņu mīl un apbrīno. Paldies, Asmika, ka tu esi!
Kārtējā
K
haltūra. Ja var uz Siguldu aizmānīt tikai tādus kā Grigorjana un resnais bulgārs, tad redzams, ka arī ārpus Latvijas ir sapratuši, cik zems Siguldā ir līmenis...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja