Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Igo dosies 50 gadu jubilejas koncertturnejā

Dziedātājs, mūziķis un tautā iemīļotais mākslinieks Igo 9. jūnijā kāps uz Cēsu Pils parka estrādes skatuves, lai priecētu skatītājus jubilejas koncertu cikla Mani 50 pirmajā koncertā, informē mūziķa pārstāvji.

Igo, kura vārds ir latviešu mūzikas kvalitātes zīmols, šogad svinēs apaļu jubileju, ko krāšņi atzīmēs ar trīs koncertu ciklu Mani 50. Koncerti notiks Cēsīs, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, bet īpaša jubilejas dāvana pazīstamajam dziedātājam būs koncerts dzimtajā pilsētā Liepājā, Igo dzimšanas dienā 29. jūnijā.

Igo koncertos piedalīsies dziedātāja skatuves kolēģi, ar kuriem viņš sadarbojies savas karjeras laikā, kā arī latviešu komponisti, kas iedvesmojuši Igo gan uz skatuves, gan dzīvē un radījuši skaņdarbus tieši Igo dziedājumam.

Cēsu Pils parka estrādē jubilejas koncertā kopā ar Igo uz skatuves būs komponisti Zigmars Liepiņš un Valts Pūce, operdziedātāja Evija Martinsone, dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Artis Dvarionas un Rolands Ūdris, talantīgā un virtuozā koklētāja Laima Jansone, koklētājs Ansis Jansons, dziedātāja Antra Stafecka, saksofonists Zintis Žvarts, Igo pavadošā grupa un Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā.

Igo jubilejas koncertos varēs dzirdēt ne tikai Igo zelta repertuāru un jaunāko veikumu, bet arī mūziķa savulaik izpildītos skaņdarbus no Zigmara Liepiņa rokoperas Lāčplēsis, operas Parīzes Dievmātes katedrāle un 90. gadu nogalē tapušā Jāņa Lūsēna muzikālā cikla Kā maigi dzelošs rožu krūms.

"Igo spēks slēpjas īpašā spējā pāriet pāri visiem satricinājumiem, ko sagādā dzīve un pārvarēt visas iespējamās grūtības. Igo ir cilvēks, kas nekad nepadodas un cīnās līdz galam, lai beigās vienmēr izietu kā uzvarētājs," par mūziķi saka komponists Zigmars Liepiņš.

Igo jubilejas koncerti Mani 50 notiks 9. jūnijā Cēsu Pils parka estrādē, 17. jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā un 29. jūnijā Liepājas koncertdārzā Pūt, Vējiņi!. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja