Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Jaunā viļņa 2011 dalībnieki izpildīs savas valsts hitus

Šodien starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2011 dalībniekiem aizritēs otrā konkursa diena, kad Dzintaru koncertzālē katrs dalībnieks izpildīs kādu savas valsts hitu.


Skatītājiem šodien būs iespēja iepazīties ar 14 valstu populārām dziesmām, kuras izpildīs 16 konkursa dalībnieki. Ar dziesmām šovakar Dzintaru koncertzālē uzstāsies arī konkursa žūrijas dalībnieki, savukārt vakara vadītāji būs Genādijs Hazānovs, Sergejs Lazarevs un Ļera.
Savukārt pēc koncerta Dzintaru koncertzālē konkursa dalībnieki vakaru turpinās Olympic Voodoo Casino, kur tiks noskaidrots Mis&Mister Sexy titula ieguvēji.
Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2011 piedalās 16 dalībnieki, kas pārstāv 14 valstis. No Armēnijas konkursā piedalās dziedātājs Ēriks, ASV - dziedātājs Džeidens Filders, Baltkrievijas - dziedātāja Juzari, Brazīlijas - dziedātājs Rodžers Riko, Kirgizstānas - duets Biškek, Kazahstānas - duets A-lau, Latvijas - dziedātāja Liene Candy, Lietuvas - dziedātājs Donny Montell jeb Donats Montvīds, Polijas - duets Monika Višņevska un Mihails Bobers, Krievijas - dziedātājs Andrej Grizz-Lee, kā arī grupa N.A.O.M.I., Togo Republiku - dziedātāja Dženna Hofa, Uzbekistānu - duets Twins, Somiju - trio Koop Arponen & Flute of Shame, savukārt Ukrainu šogad konkursā pārstāv dziedātājs The Koļa Serga un dziedātāja Maša Sobko.
Kopumā konkursa rīkotāji šogad saņēma 17 000 pieteikumu.
Kopējais naudas balvu fonds ir 100 000 eiro (70 280 lati). Konkursa pirmo trīs vietu ieguvējus balvā sagaidīs kristāla vilnis, diploms un naudas prēmija, kas pirmajai vietai būs 50 000 eiro (35 140 lati), otrajai vietai - 30 000 eiro (21 084 lati), bet trešajai vietai - 20 000 eiro (14 056 lati). Konkursa dalībniekiem būs iespēja tikt arī pie skatītāju simpātiju balvas, Jūrmalas domes balvas un televīzijas kanāla Muz Tv balvas, taču ikviens konkursa dalībnieks par piemiņu no dalības Jaunajā vilnī 2011 saņems diplomu un nelielu balvu.
Jaunais vilnis ir Latvijas un Krievijas organizēts, Dzintaru koncertzālē notiekošs starptautisks konkurss. Konkursa žūrijas līdzpriekšsēdētāji ir Raimonds Pauls un Igors Krutojs, bet konkursa mūza ir Krievijā populārā māksliniece Alla Pugačova.
Pirmais konkurss Jaunais vilnis notika 2002.gadā, un kopš tā laika divas reizes ir uzvarējuši Latvijas pārstāvji - vokālā grupa Cosmos un Intars Busulis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Koncertzāle Latvija svinēs piecu gadu dzimšanas dienu

Koncertzāle Latvija 27. jūlijā atzīmēs savas darbības piecu gadu jubileju, piedāvājot ne vien īpaši veidotu koncertu ar daudzu izcilu mūziķu piedalīšanos, bet arī muzikālu vakaru koncertzāles brī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja