Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Latviešu producents Niklāvz devies iekarot Eiropu

Dirty Deal Audio mūziķis un producents Niklāvz kopā ar igauņu kolēģiem - producentiem Firejose un Sander Molder - devies uz Eiropā lielāko alternatīvās mūzikas festivālu Primavera Sound, informēja _Dirty Deal Audio _pārstāvis Kristaps Puķītis.

Niklāvz festivāla ietvaros uz skatuves kāps divas reizes - gan uzstājoties mūzikas profesionāļiem konferences Primavera Pro Sound ietvaros, gan koncertējot festivāla apmeklētājiem uz vienas no festivāla galvenajām skatuvēm.  

Festivāls Primavera Sound pakāpeniski kļūst par Eiropas vienu no svarīgākajām jaunās alternatīvās mūzikas konferencēm, un tiek prognozēts, ka to šogad apmeklēs ap 150 000 mūzikas industrijas profesionāļu un fanu. Niklāvz dalība festivālā tiek nodrošināta, pateicoties jauniešu medija Pieci.lv un Baltijas mūzikas eksporta platformas The Baltic Scene sadarbībai. Festivāls šogad notiek no 28. līdz 31. maijam.

Līdz šim liepājnieks Niklāvz ir izdevis divus mini albumus Slazds un Blocks. 2.jūnijā gaidāms mini albums Sugar, spice & everything nice, kas tapis sadarbībā ar lietuviešu talantu Justicious. Jaunais mūziķis sadarbojies arī ar Latvijā pazīstamiem reperiem, tostarp izpildītāju Ozolu (Ģirtu Rozentālu), un guvis panākumus, uzvarot lielākā Lietuvas alternatīvā festivāla Satta Outside rīkotajās starptautiskajās bītmeikeru sacensībās Ritmo Kovos.

Primavera Sound ekspertu diskusijā par Baltijas reģionu šogad piedalīsies arī Latvijas un Igaunijas pārstāvji - Tallinas Mūzikas nedēļas rīkotāja Helēna Sildna, Pieci.lv mūzikas redaktors Toms Grēviņš un The Baltic Scene vadītāja Natālija Mets.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja