Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lielajā ģildē skanēs Ineses Galantes koncerts

12. septembrī plkst. 17 un plkst. 20 Lielajā ģildē projektā Viva Latvija! uzstāsies operas dīva, Triju zvaigžņu ordeņa kavaliere Inese Galante, informēja koncerta rīkotāji.

Ineses Galantes fonda jaunais projekts Viva Latvija! ir iecerēts kā īpašu, līdz šim nebijušu pasākumu sērija. Proti, tie vienlaikus būs koncerti, sarunas ar skatītājiem un meistarklases, kuru laikā slaveni mūziķi un izpildītāji atklās savas profesionālās meistarības noslēpumus un atbildēs uz zālē klātesošo klausītāju jautājumiem.

Koncertā Lielajā ģildē dziedātāja izpildīs vairākas skatītāju iemīļotas kompozīcijas, tostarp leģendāro Summertime. Klausītāji dzirdēs arī operu ārijas un mīlas duetus, kurus Inese Galante dziedās kopā ar talantīgiem jaunajiem izpildītājiem – LNO solistu, tenoru Artjomu Safronovu un baritonu Daniilu Kuzminu. Abi dziedātāji ir iepriekšējos gados notikušo konkursu Ineses Galantes talanti uzvarētāji. Koncertā piedalīsies arī citi konkursa laureāti.

Projekts Viva Latvia! ir izaudzis no Ineses Galantes aizsāktās radošās akcijas sociālajos tīklos. Maijā, atbalstot Latvijas sabiedrību, dziedātāja kopā ar pianistu Andreju Osokinu un nīderlandiešu saksofonistu Henku van Tvillertu ierakstīja video ar Džulio Kačīni skaņdarbu Ave Maria. Savā laikā tieši Inese padarīja šo skaņdarbu ļoti populāru visā pasaulē, iekļaujot to savā diskā Debut. Ierakstu izlase ieguva zelta un platīna statusu, nesen tas iekļauts virtuālajā tūrē pa leģendāro Parīzes Dievmātes katedrāli. Skaņdarbs izskanēs arī Lielajā ģildē notiekošajā koncertā.

Muzikālā vakara gaitā mākslinieki no skatuves sarunāsies ar skatītājiem: operas dīva Inese Galante stāstīs dažādus notikumus radošajā dzīvē, atklās meistarības un panākumu noslēpumus, atbildēs uz skatītāju jautājumiem, savukārt jaunie talanti pastāstīs par saviem sasniegumiem. Vakara vadītājs un moderators – sens Ineses Galantes fonda draugs – Valters Krauze skatītāju un dziedātāju dialogam piešķirs gan dinamismu, gan arī zināmu intrigu.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja