Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Martā Arēnā Rīga koncertēs Robijs Viljamss

Robijs Viljamss atgriežas uz skatuves ar saviem lielākajiem hitiem. Nākamgad viņš svinēs savas godalgotās solokarjeras 25 gadu jubileju un 9. martā uzstāsies Arēnā Rīga, informēja koncerta rīkotāji.

Robijs Viljamss ir nepārspējams šovbiznesa izklaidētājs un superzvaigzne, par ko liecina gan izpārdotie koncerti, gan rekordu nozīmīgas uzstāšanās, gan mākslinieka pēdējā viesošanās Rīgā, kura bija pilnībā izpārdota.

Jaunajā koncertturnejā XXV varēs dzirdēt 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas ierakstīti kopā ar Metropole Orkest, sākot no publikā iemīļotajām dziesmām Angels, Let Me Entertain You līdz She's the One un daudzām citām. Jaunākais albums XXV ir oficiāli pārspējis visus Official Chart ierakstus un šobrīd ierindojas 1. vietā, kas ir Robija Viljamsa 14. nr 1. soloalbums, kļūstot par mākslinieku ar visvairāk izdoto nr. 1 albumu skaitu Lielbritānijā, apsteidzot leģendārā Elvisa Preslija rekordu. Robijs Viljamss ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem solo māksliniekiem Lielbritānijas vēsturē.

Albuma XXV izdošana šī gada septembrī iezīmēja ievērojamu un neapstrīdamu faktu, ka ir pagājuši vairāk nekā 25 gadi, kopš Robijs Viljamss no puišu grupas Take That uzsāka savu solokarjeru, kas izvērtās līdz superzvaigznes statusam.

Šajā laikā piedzīvots daudz. Vairāk nekā 85 miljoni pārdotu albumu visā pasaulē, 14. nr. 1. albumi Lielbritānijā, 14. nr. 1 singli; visvairāk dienā pārdoto koncertu biļešu (1.6 milj. 2005. gada 19. novembris), rekorda nozīmīgas uzstāšanās Knebworth parkā līdz 375 000 klausītājiem 2003. gadā, atkārtotā apvienošanās ar Take That un tā panākumi, nepārspējamas 18 Brit Awards balvas, piedalīšanās X faktora vērtēšanā, Royal Shakespeare Company kompānijas mūzikls The Boy In The Dress, Soccer Aid, neskaitāmas sadarbības mūzikā, mākslā, radio, grāmatās, modē, TV un kino. Sarakstu varētu vēl ilgi turpināt, bet tā ir tikai neliela daļa no piedzīvotā šo gadu laikā, ko atspoguļos arī mākslinieka jaunākais albums XXV.

Pēc triumfējošā šova šovasar dzimtajā pilsētā Stokā pie Trentas Robijs Viljamss ir enerģijas piepildīts un gatavs piedzīvot visus nenospēlētos šovus un izdziedāt visas dziesmas, kas nav dziedātas pandēmijas gados ar savu jauno XXV pasaules koncerttūri, kas sāksies jau šī gada oktobrī un sasniegs Latviju nākamā gada martā.

"Šī ir mana dzīves daļa un es neplānoju to pārtraukt tuvākajā laikā. Es mīlu savu darbu, to, kas man ir dots, un iespējas, kas man ir dotas. Un es joprojām esmu ļoti ambiciozs," saka Robijs Viljamss. 

Biļetes tirdzniecībā no 30. septembra plkst. 11.00 Biļešu servisa tīklā. Savukārt FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 29. septembra plkst. 11.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja