Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pauls atturas vērtēt LieneCandy izredzes Jaunā viļņa finālā

No Latvijas izvirzītās dziedātājas Candy (Lienes Bronušas) izredzes jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" pagaidām prognozēt ir grūti, taču viņa izvēlēta salīdzinoši lielās pieredzes dēļ, aģentūrai BNS pastāstīja konkursa žūrijas viens no vadītājiem Raimonds Pauls."No visiem Latvijas kandidātiem Lienei bija lielākā pieredze.

Viņa jau iepriekš piedalījusies vairākos konkursos, dziedājusi, tas bija jūtams arī noklausīšanās laikā. Taču paredzēt konkursa iznākumu es pagaidām neņemos," viņš norādīja.Pauls atzina, ka bijis pārsteigts, ka konkursa nacionālajā atlasē bijis tik kupls dalībnieku skaits - 17, turklāt vairāki no viņiem parādījuši atzīstamu sniegumu. Žūrija no viņu vidus nolēmusi paturēt rezervistos arī dziedātāju Ati Ieviņu, kuram arī esot "lielas perspektīvas". Ja Latvijai konkursa finālā piešķirs divas dalībnieku vietas, arī viņš, iespējams, varētu piedalīties konkursa finālā.Savukārt, runājot par citu valstu dalībnieku sniegumu, Pauls sacīja, ka "caurmēra līmenis ir pieklājīgs" un konkurence būs milzīga. Viņam simpatizējuši dziedātāji no Lietuvas, Polijas un citām valstīm, taču galvas tiesu pārāki par citiem kārtējo reizi liekas konkursa dalībnieki no ASV.Atlasē no Latvijas piedalījās arī Nikolajs Puzikovs, Roberts Pētersons, Jānis Lemežis jeb Johny, Samanta Poļakova un citi."Jaunais vilnis" šogad notiks jau desmito reizi, dalībniekus un skatītājus Jūrmalā pulcējot laikā no 26. līdz 31.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja