Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Princis Viljams uz kāzām aicinās grupu ABBA

Iespējams, princis Viljams uz savām kāzām aicinās grupu ABBA, kas nozīmē, ka slavenais zviedru ansamblis varētu atkalapvienoties, raksta žurnāls Leģendas.Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas notiks 29.aprīlī.Par to, ka šāds lūgums tiešām varētu tikt izpildīts, liecina Agnetas Feltskūgas nesen sacītais, jo savulaik viņa pirmā iebilda pret 1982.

gadā izirušās grupas atkalapvienošanos. “Ja šādas apvienošanās mērķis būtu labdarības akcija vai vienkārši skaļš, neordinārs pasākums, esmu pārliecināta, ka varētu to apspriest,” viņa paziņojusi. “Mēs nepieļaujam iespēju doties pasaules koncertturnejā, kā to šodien dara Rolling Stones un citas vecās grupas, taču tajā pašā laikā varu iedomāties, ka no jauna sanākam kopā, lai kaut ko paveiktu kā kvartets. Būs lieliski vienam uz otru paskatīties, nedaudz parunāties par aizgājušiem laikiem un, iespējams, kopā uzstāties.”


Tas varētu būt lūzums ABBA dalībnieku attiecībās, kurās privātie un profesionālie aspekti sajaukušies. Arī grupas izjukšana vistiešākajā veidā saistīta ar Agnetas Feltskūgas šķiršanos no kvarteta dalībnieka Bjorna Ulveusa. Kā zināms, šķīries ir arī otrs ABBA pāris – Benija Andersona bijusī sieva Annifrīda Sinni Lingstada kļuvusi par grāfieni Roisu fon Plauenu.


Iespējamā tikšanās prinča Viljama kāzās ABBA dalībniekiem gan nebūs vienīgā kopš grupas iziršanas, jo visi ieradās uz mūzikla Mamma Mia! pirmizrādi Stokholmā, kur pirmo reizi pēc 22 gadiem labprāt kopā pozēja fotogrāfiem. Tiesa, par dziedāšanu tobrīd nevarēja būt ne runas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja