Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rīgā orķestra pavadījumā koncertēs kvartets Il Divo

3. oktobrī Arēnā Rīga koncertu orķestra pavadījumā sniegs starptautiskais kvartets Il Divo.Il Divo ir popdziedātāju kvartets ar operas balsīm. Kvartets pēdējo septiņu gadu laikā ir plūcis laurus visā pasaulē. Pēc jaunā albuma Wicked Game iznākšanas šogad martā Il Divo devās ceturtajā pasaules koncertturnejā, kas ietver sešus kontinentus.

Il Divo faniem Latvijā būs unikāla iespēja dzirdēt kvartetu dzīvajā koncertā Arēnā Rīga.Starptautiskajā kvartetā Il Divo muzicē spānis Karloss Marins, amerikānis Deivids Millers, francūzis Sebastians Izambars un šveicietis Urss Buhlers. Kvartets ir guvis panākumus visā pasaulē un uzstājies labākajās koncertzāles Eiropā. Iepriekšējā koncerttūrē An Evening With Il Divo 2009. gadā Il Divo uzstājās 130 pilsētās, gūstot lielus panākumus, kā rezultātā Il Divo uzvarēja Billboard Award kategorijā Grandiozākā un lielākā gada tūre.

Jaunajā tūrē kopā ar Il Divo kvartetu uzstājas katras valsts slavenākie orķestri. Koncerta laikā būs redzami dažādi vizuālie efekti un labākās kompozīcijas no Il Divo repertuāra, ko papildinās jaunās dziesmas no albuma Wicked Game. Jauno albumu Wicked Game, kas ir grupas piektais studijas albums, fani gaidīja ar nepacietību. Albumā iekļautas 10 kompozīcijas: tajā ir dramatiskā kino versija Wicked Game, emocionāli skaistā Crying un dievišķā Balodis L'Amore.

"Il Divo ir ideāls mūsdienu operas, teātra un popmūzikas savienojums. Man darbs kopā ar viņiem ir privilēģija, kurā mēs radām brīnišķīgu vizuālo ainavu, aicinot publiku izbaudīt šo teātra mākslu," saka kvarteta radošais direktors Braiens Bērks.

Il Divo kolektīvs ir ieguvis 150 zelta un platīna balvas 33 valstīs, kvartets ir pārdevis 26 miljonus albumu kopiju. Viņu multiplatīna debija Il Divo (2003) un nākamie albumi Ancora (2005), Siempre (2006) un Promise (2008) ieguva pirmās vietas nacionālajās mūzikas aptaujās 50 valstīs, sasniedzot lielu pārdošanas apjomu. 2011. gadā Il Divo tika atzīts par uzvarētāju Music Awards Classical Brit Awards nominācijā Mākslinieks vai desmitgades kolektīvs.

Il Divo koncerts Latvijā notiks 3. oktobrī plkst. 19.30 Arēnā Rīga. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Plašāka informācija par Il Divo: www.ildivo.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja