Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Rudenī iznāks grupas El Mars jaunais albums Mind Heroes

Latviešu grupa El Mars izdevusi savu pirmo singlu no rudenī gaidāmā albuma Mind Heroes, pastāstīja grupas pārstāvji.Wise Man ir pirmais singls no jaunā albuma, kurš ir ierakstīts šī gada pavasarī un dienas gaismu ieraudzīs oktobra beigās. Albumu māsterējis Braijens Lūsijs.

"Pirms nolēmu rakstīt jaunu albumu, daudz domāju par to, ko gribu pateikt saviem klausītājiem. Veltīju daudz laika pārdomām par skaņas kvalitāti, par vēstījumu un par to, kas notiek paša sirdī. Wise Man ir albuma pirmā dziesma un arī pirmais singls," par ierakstu saka grupas solists Raimonds Gusarevs. "Es neatzīstu pārmērīgu efektu izmantošanu mūzikā, kas mūsdienās ir ārkārtīgi populāra lieta. Veidojot šo ierakstu, vācu informāciju, kā ieraksti tika veikti 60. un 70. gados. Tad to kombinēju ar mūsdienu iespējām un prasībām. Tā tapa jaunais El Mars skanējums."

Kopš 2008. gada decembra, kad El Mars iznāca debijas albums Bare Love to Bare Soul, grupas dziesmu autors un izpildītājs Raimonds Gusarevs ir paspējis vairākkārtīgi spēlēt Ņujorkas radio, kā arī piedalīties vairākos blakus projektos, tajā skaitā projektā Viegli ar Renāru Kauperu, Māru Upmani-Holšteinu un Goran Goru, projektā Prince & Crosby ar Londonas mūziķi Metjū Tomkinu.

Šobrīd El Mars sastāvā ir Raimonds Gusarevs, Matīss Akurāters (sitamie instrumenti) un Toms Valmiers (basģitāra).  Grupa šajā sastāvā šovasar jau uzstājās uz mūzikas festivālā Laba Daba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja