Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sākusies mākslinieku pieteikšanās Tallinas Mūzikas nedēļai

No 21. oktobra iespējams iegādāties Tallinas Mūzikas nedēļas delegātu cauraides par zemāko biļešu cenu - 100 eiro, kā arī ir sākusies mākslinieku pieteikšanās TMN 2015, informēja_ Positivus Music _pārstāve Linda Igolniece. Septītā Tallinas Mūzikas nedēļa (TMN) norisināsies Tallinā, Igaunijā, no 2015. gada 25. līdz 28. martam.

Tallinas Mūzikas nedēļa ir ikgadējs trīs dienu pilsētas festivāls un mūzikas industrijas konference, kas apvieno reģiona un pasaules mēroga talantus un industrijas ekspertus kopš 2009. gada. Festivāls vienkopus pulcē ap 800 mūzikas industrijas dalībnieku, kā arī vairāk kā 200 dažādu mūzikas žanru māksliniekus no Igaunijas un visas pasaules. Festivāla programma Tallinā piesaista ap 20 000 entuziastisku mūzikas cienītāju no Igaunijas un tās kaimiņvalstīm.

TMN turpina piedāvāt visdažādāko žanru pieeju - sabalansētu vietējo mākslinieku un topošo zvaigžņu sajaukumu, neordinārus izpildītājus un mūsdienu žanru trendseterus, no avangarda un popmūzikas līdz pat klasikai. Festivāla programma tiek veidota, plašai mūzikas ekspertu komandai rūpīgi izvērtējot visu mākslinieku pieteikumus.

Tallinas Mūzikas nedēļas divu dienu mūzikas industrijas konference ar pasaules līmeņa starptautiskiem un vietējiem viesiem aptver plašu tematu klāstu – no vietējās kultūras politikas un reģionālās sadarbības līdz praktiskiem menedžmenta padomiem un globālās mūzikas industrijas biznesa moduļiem.  

"Tallinas Mūzikas nedēļa šo gadu laikā ir kļuvusi ne vien par Baltijas valstu centrālo notikumu mūzikas industrijā, bet viennozīmīgi ir ieguvusi stabilu vietu Eiropas mērogā. Turklāt starptautiskie industrijas pārstāvji, kas ierodas uz TMN, ir ieinteresēti sadarboties ar mūsu reģionu,"stāsta Guna Žučika, Prāta Vētras un Carnival Youth menedžmenta pārstāve. "Minēšu tikai vienu piemēru no savas pieredzes - tieši TMV nodibināju kontaktu ar Martin Elbourne (The Great Escape, Glastonberijas festivāls) un Tallinā aizsākās stāsts, kā Prāta Vētra nokļuva uz John Peel skatuves pasaules nozīmīgākajā festivālā - Glastonberijā!"

"Esam patiesi gandarīti par lielisko sadarbību starp Positivus festivālu un Baltijas un Ziemeļvalstīs vērienīgāko pilsētas festivālu Tallinas Mūzikas nedēļa, kas šogad turpināsies jau ceturto gadu. TMN ir lieliska iespēja vienuviet iepazīt reģiona daudzsološākās grupas, kā arī satikt mūzikas industrijas profesionāļus un entuziastus. Tas ik gadu ir patiešām iedvesmojošs notikums," stāsta Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

TMN konferences programma tiks izziņota 2015. gada februārī. Mūzikas nedēļas ietvaros norisināsies arī apakšprogrammas: TMN pilsētas skatuves, TMN Talks, TMN Tastes.

Mākslinieku pieteikumi tiks pieņemti un zemākā biļešu cena tiks saglabāta līdz 1. decembrim. Vairāk informācijas: www.tmw.ee

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja