Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Sia Radikal un Skyforger apvienos spēkus valsts svētkos

11. un 18. novembrī divos koncertos kopā uzstāsies divas pašmāju smagā roka apvienības - Sia Radikal un Skyforger. Gan Lāčplēša dienā, gan Latvijas Valsts proklamēšanas dienā abas grupas izpildīs īpašu patriotisko koncertprogrammu latviešu valodā, informē grupu pārstāvji.

„Doma spēlēt kopā radās šovasar, kad ar mūsu zemes lielāko smagās mūzikas grupu (Skyforger) dalījām skatuvi Saldū, kur fordžeri bija spiesti piekāpties somu grupai Lordi skatuves un aparatūras izmantošanas ziņā. Lieki atgādināt, ka Skyforger nebija ļauts nospēlēt savas zīmīgākās dziesmas šajā koncertā, kamēr mums (Sia Radikal) vēlāk bija ļauts pilnīgi viss, jo somu „stāri” bija pabeiguši,” stāsta Sia Radikal ģitārists Gustavs Terzens.

„Mums bija iedalīta viena aizkulišu telpa ar Skyforger un mēs redzējām, kā mākslinieki jūtas pēc šādiem mirkļiem. Nekas patīkams tas nav. Tā arī radās doma, ka vietējiem vajag spēlēt kopā tādos koncertos, kur neviens tevi nevar ierobežot tavas publikas priekšā. Mums tas ir liels gods spēlēt vienotā patriotiskā koncertā ar Skyforger!” uzsver G. Terzens.

11. novembrī, Lāčplēša dienā koncerts notiks Strēlnieku laukumā pie Okupācijas muzeja zem klajas debess. Koncerts sāksies plkst. 19 un to ieskandinās folkmūzikas kopas Vilki, Skandinieki un Vilkači, bet pēc tam savu smago sniegumu rādīs Sia Radikal un Skyforger. Pasākums ir bezmaksas.

18. novembrī, Latvijas Valsts proklamēšanas gadadienā plkst. 22 Sia Radikal un Skyforger uzstāsies Liepājā, klubā Fontaine Palace. Liepājas koncertam abas grupas gatavo katra aptuveni pusotru stundu garu uzstāšanos. Biļetes uz 18. novembra koncertu iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs. Abos koncertos būs iespējams iegādāties abu grupu jaunāko atribūtiku, kā arī mūzikas ierakstus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja