Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Siguldā uzstāsies Džeimss Arturs

26. augustā ar īpašu koncertu Siguldas pilsdrupās Latvijā atgriežas romantiskais britu dziesminieks Džeimss Arturs (James Arthur), informēja koncerta rīkotāja L Tips Agency pārstāve Līva Toniņa.

Impossible, Naked, Say You Won't Let Go, You're Nobody 'til Somebody Loves You, Rewrite The Stars, You Deserve Better, Falling Like The Stars, Empty Space, Recovery un virkni citu hitu izpildītājs augustā Latvijā uzstāsies ar pavisam jaunu koncertprogrammu.

Ar dziesmu sacerēšanu Džeimss esot nodarbojies jau no pusaudža gadiem, bet pirmo atpazīstamību jaunietis ieguva ar hitu Impossible, 2012. gadā uzvarot 9. britu X Factor sezonā. Šī kompozīcija drīz vien uztraucās britu topa virsotnē, un joprojām ir vispārdotākais singls šova vēsturē. 

Iegūstot tik stipru slavas un atbalsta kredītu, daudziem jaunajiem māksliniekiem neizdodas to pietiekami mērķtiecīgi izmantot. Tas gan neattiecas uz Arturu. Nākamajā gadā pēc uzvaras iznāca Džeimsa debijas albums, kurā bez Impossible iekļauti arī singli You're Nobody 'til Somebody Loves You un Recovery.

2016. gada nogalē iznāk otrs Džeimsa Artura albums Back From The Edge, kas vienā mirklī kļūst par pirktāko Lielbritānijā un iegūst Platīna statusu virknē citu valstu. Tajā iekļautā dziesma Say You Won't Let Go ir mākslinieka līdz šim visveiksmīgākā kompozīcija - nesen Spotify oficiāli klausīta miljardo reizi. Līdz šim tikai 18 dziesmas sasniegušas miljarda robežu un to bez Džeimsa Artura izdevies tikai tādiem grandiem kā Eds Šīrans, Džastins Bībers un Dreiks.

2018. gadā tiek izdota duetā ar Anne Mariju iedziedātā Rewrite The Stars versija, kas līdz šim brīdim straumēta gandrīz 300 miljonus reižu.

Savukārt pagājušajā gadā klajā nācis trešais albums YOU, no kura zināmākās kompozīcijas ir Naked, Falling Like The Stars, You Deserve Better un Empty Space. “Es devu albumam nosaukumu YOU”, jo atšķirībā no Back From The Edge, kas bija autobiogrāfisks, trešais albums nav vairs par mani. Tas ir par TEVI," albumu raksturo Džeimss.

Kopumā Artura ieraksti pārdoti vairāk nekā 25 miljonu tirāžā. Katru mēnesi viņa dziesmas klausās 22 miljoni Spotify lietotāju, bet videoklipi lielākajiem hitiem YouTube vietnē skatīti 1,5 miljardus reižu.

Biļetes www.bilesuserviss.lv, sākot no trešdienas, 22.janvāra plkst 10.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja