Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VEF kultūras pilī notiks dziedošo aktieru grupas Žerāri 15 gadu jubilejas koncerts

Valmieras drāmas teātra aktieri, kas 2005. gadā dibināja laba garastāvokļa apvienību Žerāri, šogad svinēs 15 gadu jubileju un dosies koncerttūrē pa Latviju. Viens no pirmajiem koncertiem notiks 30. septembrī plkst. 19 Rīgā, VEF kultūras pilī, informēja mūziķu pārstāvji.

Apvienība Žerāri izveidojās, apvienojoties Imantam Stradam, Ģirtam Rāviņam un Krišjānim Salmiņam, bet pēc piecu gadu pastāvēšanas 2010. gadā Salmiņu grupas sastāvā nomainīja Valmieras teātra muzikālās daļas vadītājs, komponists Emīls Zilberts.

Žerāri ir priecējuši skatītājus ne tikai brīvdabas estrādēs un kultūras namos, bet arī koncertos uz kuģa, pilīs un arī privātās dzimšanas dienas ballītēs. 15 gadu laikā izveidotas piecas muzikāli izklaidējošas programmas, un tagad, sarūpējot jaunus stāstus un smieklīgas situācijas, kas ietērptas 80. gadu muzikālā pavadījumā, apvienība dodas apceļot Latviju savas jubilejas tūres ietvaros.

Kā jau kārtīgā jubilejā, neiztikt arī bez īpašiem viesiem, kas gan paliks kā pārsteigums skatītājiem. Vien zināmas tas, ka lielākajās Latvijas pilsētās kā viesi būs Žerāru draugi – citu Latvijas teātru iemīļoti aktieri.

Koncerta programma veidota tā, lai būtu piemērota izklaide vairāku paaudžu skatītājiem – patiks gan pirmskolniekiem un pusaudžiem, gan arī vecākiem un vecvecākiem. Jubilejas koncertā labs garastāvoklis garantēts visai ģimenei!

VEF kultūras pilī 13. oktobrī plkst. 19 gaidāms vēl viens dziedošo aktieru koncerts - Radio Retro. Tajā piedalīsies aktrise Karīna Tatarionova un Plenēra apvienība – Artūrs Noviks (akordeons), Mareks Auziņš (kontrabass) un Ingus Feldmanis (ģitāra). Koncertā plenēristiem pievienosies arī īpašais viesis – aktrise Maija Doveika.

Programmā 60., 70. gadu dziesmas – klausītas radio aparātos, populāras un līdzi dziedātas gan toreiz, gan tagad, kā arī mazāk  dzirdētas melodijas – Pauls, Vīgners, Freidenfelds, Kublinskis, protams, Kalniņš un arī The Beatles. 

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja