Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

Video: Erna Daugaviete laiž klajā debijas singlu Wetrah

Wetrah (latviski vētra) ir vairāk nekā tikai skaņdarbs - tas ir sevis pieņemšanas un emocionālās atbrīvošanās ceļojums. Ernas kompozīcija svin pilnu cilvēka emociju spektru - no mīlestības un prieka līdz dusmām un greizsirdībai. Pilnībā pieņemot un veselīgi izdzīvojot šīs izjūtas, Wetrah mudina klausītājus doties transformējošā pieredzē.

Pati kompozīcija radās, improvizējot uzstāšanās laikā klubā Biedrība, un kopš tā laika ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu Ernas dzīvajos šovos.

Wetrah ietver sevī bagātības (Fehu) un aizsardzības (Algyz) simboliskās rūnas, kā arī kristālu (selenīta, fluorīta un rozā kvarca) enerģiju. Erna ierakstīja dziesmu 444Hz skaņojumā, izvēli, kas veikta, iedvesmojoties no literatūras par rezonances spēku un iekļaujot kompozīcijā Ernas mīļāko skaitli, 111 (kas šajā gadījumā ir pirmās oktāvas La, kas skan viscaur kompozīcijai), lai pastiprinātu tās dziedējošās un transformējošās īpašības. Šo elementu nolūks ir radīt mūziku, kas ne tikai skaisti skan, bet arī iegūst spēku dziedināt un pacelt garu.

Mūzika pārceļ klausītājus uz Senās Latvijas pasauli ar tās etniskajām tradīcijām, senajām norisēm, sinemātisku grandiozitāti un neapstrīdamu spēku. Kompozīcija ir patiess viņas sakņu un ietekmju atspoguļojums, radot unikālu un aizraujošu klausīšanās pieredzi.

90% no ierakstītajiem mūzikas celiņiem, ieskaitot lielāko daļu perkusiju, Erna spēlē ierakstā ar čellu. Ierakstu veica producēja Jānis Narbuts no White Wide Studios, un to filmēja videorežisore Laima Jaunā, Erna ir pateicīga arī par papildu radošo ieguldījumu Sabīnei Jemeljanovai un atbalstu grupai Electroads, mūziķim/komponistam Reinim Jaunajam, Hemantam Balasadam un daudziem citiem, kas mudinājuši Ernu ierakstīt un izlaist šo spēcīgo dziesmu.

Wetrah ir spēcīgs Ernas Daugavietes mākslinieciskās darbības apliecinājums un liecība par mūzikas pārveidojošo spēku. Ar tās aizraujošo čella, elektronikas un vokāla apvienojumu, dziesma aicina klausītājus doties savu emociju dzīlēs un atrast atbalstu un sapratni Ernas mūzikas apskāvienos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Atjaunots Vilhelma Purvīša dzimto māju ābeļdārzs

Latvijas ainavu gleznošanas lielmeistara Vilhelma Purvīša dzimtās mājas Vecjauži, kur mājvietu radis šobrīd Latvijā vienīgais māksliniekam veltītais muzejs, aicina apmeklēt tā brīvdabas ekspo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja