Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ziedoņa muzeja aicina uz Ziemassvētku ieskaņas koncertiem

Imanta Ziedoņa muzejs aicina uz ikgadējiem fonda Viegli Ziemassvētku ieskaņas koncertiem Mēs skaitījām un nonācām pie Viena, kas jau sesto gadu norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā, Rīgā, pavēstīja pasākuma pārstāve Kristīne Tjarve.

Šogad plānoti četri koncerti - 16., 17. un 18. decembrī.  Koncertu apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās dziesmas no visiem trīs fonda Viegli albumiem: Viegli, Vakars. Pietura. Jasmīns un Loks paliek vaļā.

Ziemassvētku koncertā Mēs skaitījām un nonācām pie Viena piedalīsies fonda Viegli mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins – Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane – Holšteine un Raimonds Gusarevs (El Mars), kā arī fonda Viegli draugi. Mūziķu sastāvs katrā koncertā var atšķirties.

"Fonda Viegli ikgadējos Ziemassvētku koncertus vienmēr gaidu ar nepacietību. Šādā sastāvā uzstājamies ļoti reti, un tas vienmēr ir kā mazs brīnums - "punkts uz i" vēl vienam radošam un interesantam gadam. Ir grūti atstāstīt koncerta atmosfēru, jo tā ir pavisam īpaša. Ir sajūta, ka klausītāji viens otru pazīst, kas padara šos koncertus par ļoti brīviem, sirsnīgiem un draudzīgiem vakariem, un tikšanos ar sen neredzētiem "savējiem"," stāsta mūziķis Jānis Holšteins – Upmanis.

Lai koncerta apmeklētāji varētu izbaudīt īpaši sirsnīgo svētku atmosfēru, jau stundu pirms pasākuma būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs: piemēram, atrast īsto dzejoli Imanta Ziedoņa muzeja bibliotēkā, veldzēties ar Kluba Piens sagādātajiem ziemīgiem laikapstākļiem atbilstošiem dzērieniem, baudīt gardās N. Bomja maiznīcas Lielezers piparkūkas, ar Latvijas Pasta starpniecību nosūtīt mākslinieces Ievas Krūmiņas zīmētās pastkartes saviem draugiem vai arī iegādāties Ziemassvētku dāvanas no fonda Viegli pūra lādes.

Par radošiem pārsteigumiem bērniem pirms koncerta jau otro gadu rūpēsies zinātkāres centrs Zinoo.

Koncertu laiki: piektdien, 16. decembrī plkst. 19, sestdien, 17. decembrī plkst. 15 un 19, svētdien, 18. decembrī plkst. 17.

Biļetes uz Viegli Ziemassvētku koncertiem pieejamas interneta vietnē Ekase.lv. Biļešu cenas ir EUR 21 un 24. Pieejamas arī īpašas ģimeņu un bērnu biļetes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liepājas teātrī top iestudējums Ziloņa dziesma

Liepājas teātrī režisora Dmitrija Petrenko vadībā notiek darbs pie kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona lugas Ziloņa dziesma iestudējuma, kuram režisors devis žanrisko apzīmējumu – skarbas spēlītes ...

Programmas atdzimšana kā dāvana klausītājiem

Latvijas Universitātes vīru koris Dziedonis un tā mākslinieciskais vadītājs Uldis Kokars aicina uz albuma Ziedonis & Dziedonis prezentācijas koncertu Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja