Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ziemassvētku dziesmas, pavadījumus un notis varēs lejupielādēt bez maksas

Portālā Platforma.lv bezmaksas lejupielādei būs pieejamas deviņdesmit Ziemassvētku dziesmas un to instrumentālos pavadījumus no jaunā albuma “Karameles”, kā arī iepriekšējo gadu albumiem “Ziemas vakars snieg”, “Mēness balts” un “Ziemas pasakas”, informē portāla pārstāvis Jānis Penka. Projekts notiek ar “Latvijas Krājbankas” atbalstu.

Ziemassvētku dziesmas un to pavadījumus var bez maksas lejupielādēt šeit – http://www.platforma.lv/player/playlist/ziemassvetki/. Lai veiktu bezmaksas lejupielādi, katra dziesma jāpievieno pirkumu grozam, kur tā tiks ievietota ar cenu 0.00 Ls. Notis, koru aranžijas un dziesmu vārdi pieejami šeit – http://www.platforma.lv/news/article.php?id=454620  Ziemassvētku oriģinālmūzikas albumā “Karameles” jaunā skanējumā ietērptas jau pazīstamas Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un citu autoru dziesmas, kuras izpilda paši autori un mākslinieki Kristīne Zadovska, Amber, Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Zane Dombrovska un Rīgas Doma zēnu koris diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā. Koncertierakstā Ziemassvētku kamerorķestra sastāvā spēlē Dita Krenberga (flauta), Raimonds Ozols (vijole) un citi akadēmiskās mūzikas talanti. Pavadošajā sastāvā spēlē Aigars Voitišķis (ģitāra), Anrijs Grinbergs (bungas), Gints Sola (ģitāra), Julians (taustiņinstrumenti), Roberts Rasa (bass) un Valdis Muktupāvels (kokle, dūdas un citi instrumenti). Atanžējumus korim veidojuši Andris Sējāns un Valts Pūce, aranžijas orķestrim – Emīls Zilberts. Decembra sākumā koncertprogramma “Karameles” būs pieejama arī CD un DVD formātā. Savukārt no 13. līdz 27.decembrim ar ilggadējā sadarbības partnera “Latvijas Krājbanka”  atbalstu mūziķi ar koncertprogrammu “Karameles” viesosies Latvijas dievnamos Valmierā, Tukumā, Ventspilī, Daugavpilī, Saldū, Madonā, Rīgā un Limbažos. Biļetes – www.bezrindas.lv.  Platforma.lv tradicionālie Ziemassvētku pasākumi jau sesto gadu notiek sadarbībā ar mūziķi Ingu Ulmani un šogad noritēs ar saukli “Tu neesi viens”, aicinot apzināties lielāko vērtību – cilvēkus, kurus saukt par tuvākajiem.

Top komentāri

Rita
R
Sakiet tie linki atvērsies ziemassvētku vakarā? Jo pagaidām tie ir slēgti....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja