Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Desmit pilsētu brīvdabas estrādēs būs skatāma komēdija Gribu bērnu!

Šajā vasarā skatītājiem tiks piedāvāta muzikāla un pozitīva vasaras izrāde Gribu bērnu!, ko tās veidotāji, izrāžu apvienība Panna, nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem, jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās.

Izrāde būs skatāma vasarā, desmit pilsētu brīvdabas estrādēs un tās iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo.

Demogrāfiskā situācija un skaitļi par dzimstību Latvijā nav iepriecinoši. Pamatā tas saistīts ar attiecību dibināšanas un attiecību veidošanas prasmēm, par kurām dažādos medijos atrodamas pamācības un testi, kas iepazīšanos attēlo nenopietni un padara par komiksu cienīgu nodarbi.

Aktieri Ģirts Ķesteris, Elīna Vāne, Zane Daudziņa un Aldis Siliņš centīsies iesvilināt skatītāju sirdīs patiesas ilgas un emocijas par savstarpējo attiecību dzīvinošo spēku tieši šādam nolūkam veidotā izrādē.

Pozitīvā un pacilājošā tēma, par to, ka iespējams ir tiešām viss, ko mēs vēlamies, arī ir izrādes varoņu atklāsme un cerība.

Lai kādi ir laiki vai apstākļi, puiši un meitenes dosies viens otram pretī jaunu attiecību veidošanas ceļā. Galvenais ir gribēt un uzdrošināties – mīlēt cilvēku, kuru tu gribi mīlēt, strādāt darbu, kuru tu gribi strādāt, un radīt lietas, kuras tu gribi radīt.

Izrādes radošā komanda: režisors Juris Rijnieks, scenogrāfs Ivars Noviks, komponists Niks Matvejevs un autores – Gunta Kalniņa un Inta Bernova.

Izrāde būs skatāma vasarā brīvdabas estrādēs – Kocēnos (1. jūlijā), Mārupē (2. jūlijā), Saldū (10. jūlijā), Saulkrastos (16. jūlijā), Bauskā (17.jūlijā), Ulbrokā (21.jūlijā), Dobelē (22. jūlijā), Cēsīs (23. jūlijā), Tukumā (28. jūlijā), Limbažos (30. jūlijā).

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja