Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nacionālajā teātrī izskanēs Teātra dienas koncerts Nemaz nesmejies!

No 21. marta Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē izskanēs Teātra dienas koncerts Nemaz nesmejies! Paula Timrota režijā, informēja Latvijas Nacionālā teātra Mārketinga un pārdošanas daļas vadītāja Lolita Grāvīte.

Politika iedvesmo pilsoņus lieliem darbiem, bet reizēm arī jokiem un parodijām. Tāda ir politiķu darba blakne. Teātra diena ir brīdis, kad pasmaidīt par saviem tautas kalpiem un pašiem par sevi. Koncerta pirmajā daļā iemetīsim skatu tuvākā un tālākā pagātnē, koncerta otrajā daļā – pievērsīsimies šodienai un varbūt pat trāpīsim nākotnē!

Režisors Pauls Timrots: “Šajos laikos ir ļoti moderni un progresīvi, ja kāds aizskar tavas jūtas! Tikko tu atrodi, par ko vari būt aizskarts, uzreiz vari mesties čīkstēt un “kancelēt” to, kurš aizskāris. Tā ir ļoti jauka nodarbošanās un ar to var iegūt lērumu uzmanības. Tiesa gan, ne uz ilgu laiku, jo vienmēr atrodas kāds cits, kura jūtas ir vairāk aizskartas, un tad visi pievēršas tam.

Ja nu ir radusies vajadzība pēc jūtu aizskaršanas, tad teātris patiesībā ir īstā vieta, jo teātra galvenā misija visos laikos bijusi – aizskart skatītāja jūtas!

Te nu mēs esam. Ja nevēlaties būt aizskarti, teātrī varat nemaz nenākt, jo te diezgan droši tieši tas arī notiks. Tikai nesakiet pēcāk, ka mēs jūs nebrīdinājām!”

Radošā komanda: režisors Pauls Timrots, scenogrāfe un kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, komponists Aleksandrs Tomass Matjussons, horeogrāfe Inga Krasovska, video mākslinieks Toms Zeļģis, gaismu māksliniece Krista Erdmane.

Koncertā piedalās: Ieva Aniņa, Marija Bērziņa, Dace Bonāte, Indra Burkovska, Maija Doveika, Dita Lūriņa, Liene Sebre, Kaspars Aniņš, Mārtiņš Brūveris, Gundars Grasbergs, Ģirts Jakovļevs, Ivars Kļavinskis, Normunds Laizāns, Juris Lisners, Mārcis Maņjakovs, Voldemārs Šoriņš.

Mūziķi: Zane Heimrāte, Normans Bārbals, Gundars Grasbergs, Aleksandrs Tomass Matjussons, Normunds Zālamans.

Biļetes teātra mājaslapā www.teatris.lv un Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja