Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kalnciema kvartālā norisināsies Spānijas diena

Kalnciema kvartālā 16. jūlijā no plkst. 10.00 līdz 16.00 norisināsies Spānijas diena, kas būs veltīta spāņu virtuvei un kultūrai. Tirgū tiks gatavoti šīs valsts tradicionālie ēdieni un uzkodas, būs iespēja iepazīt Spānijas kultūru caur dažādām aktivitātēm un apgūt spāņu valodas pamatus. Uz Kalnciema kvartāla skatuves ar krāšņu priekšnesumu uzstāsies flamenko dejotājas un dejotāja no Spānijas priecēs ar spāņu klasisko deju.

Tirgotāji būs sarūpējuši visdažādākos Spānijas gardumus un delikateses - Burka un ledus stendā tiks gatavota tradicionālā paelja un uz pannas eļļā cepti zaļie Pimiento de Padron pipari, pie GustameChurros varēs atrast karstus, kraukšķīgus čurros ar dažādām mērcēm, ikviens varēs nobaudīt spāņu olīvas, Ibērijas šķiņķi, Spānijas sierus, vīnus un sangriju.

Spāņu kultūras centrs Seneca būs sagatavojis dažādas aktivitātes, kas iepazīstinās tirgus apmeklētājus ar Spānijas kultūru – pie viņiem varēs uzzināt interesantus faktus, piedalīties viktorīnā, apgūt spāņu valodas pamatus un laimēt dažādas balvas un iespēju 5 mēnešus bez maksas apmeklēt spāņu valodas kursus.

Plkst. 11.00-12.00 uz Kalnciema kvartāla skatuves ar īpaši šai dienai sagatavotu priekšnesumu uzstāsies Latvijā zināmas flamenko deju studijas – deju studija Zambra un deju studija Duende, bet dejotāja no Spānijas Ana Kaseres Garsija demonstrēs spāņu klasisko deju. Savukārt plkst. 12.00 dejos flamenko studija Sol Flamenco.

Vienlaikus tirgū piedalīsies iknedēļas zemnieki, mājražotāji un amatnieki, un ābeļdārzā varēs veldzēties ar aukstiem dzērieniem no Kalnciema kvartāla kafejnīcas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja