Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kreituse: Latvijas vēlētājs neraksta tviterī

Lielākā daļa Latvijas vēlētāju nelieto sociālos tīklus, ko pierāda Ivetas Grigules (ZZS) ievēlēšana Eiropas Parlamentā, piektdien Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas Studiju fakultātes dekāne Ilga Kreituse.

Jautāta par "ekspremjeru partijas" Vienoti Latvijai panākumiem gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, Kreituse atzina, ka tas ir ļoti grūti prognozējams. "Mēs ļoti paļaujamies uz facebook un twitter. Lielākā daļa Latvijas vēlētāju neraksta tviterī - ja skatamies pēc tvitera, tad Grigules kundzei vispār nevajadzēja būt tuvumā Briselei. Tāpēc, izsakot prognozes, ļoti uzmanīgi jāskatās kā šie cilvēki strādās laukos," teica Kreituse.

Viņa gan pauda viedokli, ka Latvijas vēlētājs vairs nav tik lētticīgs. "Gribētos ticēt, ka Latvijas vēlētājs ir audzis," viņa piebilda.

Kreituse arī izteica aicinājumu jaunizveidotajam spēkam pašiem novērtēt, kā arī iepazīstināt sabiedrību, ar savu līdzšinējo veikumu. "Godīgāk būtu, ja šie kungi apsēstos pie galda, paņemtu baltu papīrlapu, novilktu pa vidu strīpu un rakstītu plusus un mīnusus – ko viņi ir izdarījuši. Tad apskatīsimies - vai tur būs tādi plusi, kas dod cilvēkiem iespēju ticēt, ka būs kaut kas labāk. Bet no otras puses, kā mēs zinām – ar lielu naudu var iekļūt jebkurā vietā. Un mums ir viens pierādījums – Grigules kundzes reklāma,".

Diena.lv jau vēstīja, ka ceturtdien, 3.jūlijā, Vienoti Latvijai informēja par saraksta līderiem - tie būs partijas vadītājs Ainārs Šlesers un tai nesen pievienojušies ekspremjeri Ivars Godmanis un Aigars Kalvītis, kā arī politiķi Jānis Straume un Jānis Jurkāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē