Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VIDEO: Porziņģis ar 32 punktiem sekmē Celtics uzvaru pār Rockets

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem un palīdzēja Bostonas Celtics izcīnīt panākumu.

"Celtics" izbraukumā ar rezultātu 116:107 (35:25, 35:30, 20:25, 26:27) pārspēja Hjūstonas "Rockets", izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs.

Porziņģis spēlēja 32 minūtes un 49 sekundes un realizēja piecus no desmit divu punktu metieniem, sešus no 11 tālmetieniem un četrus soda metienus. Viņš arī atzīmējās statistikā ar sešām atlēkušajām bumbām, pieciem bloķētiem metieniem, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu piespēli, trīs kļūdām, piecām piezīmēm un noslēdza maču ar +/- rādītāju +18.

Latvietim kļūstot par rezultatīvāko uzvarētāju rindās, Deriks Vaits guva vēl 21 punktu un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, 18 punktus sakrāja Džeisons Teitams, bet Džeilens Brauns, gūstot 13 punktus, izcīnot 11 bumbas zem groziem un iekrājot desmit rezultatīvas piespēles, izcēlās ar "triple-double".

Starp mājiniekiem ar 25 punktiem izcēlās Dilons Brukss, kamēr Alperens Šengins iekrāja 24 punktus, 12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

"Celtics" ar 33 uzvarām un desmit neveiksmēm Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā un nākamo maču aizvadīt pirmdien, viesojoties pie Dalasas "Mavericks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi