Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Neapturamā komanda

Mančestras City lūkos pagarināt uzvaru sēriju pret bundeslīgas klubu.

Ārkārtīgi garo uzvaru sēriju Čempionu līgas astotdaļfinālā centīsies turpināt Mančestras City, kas ir uzvarējis 18 mačos pēc kārtas un šobrīd atrodas pārliecinošā vadībā Anglijas premjerlīgā.

Ceturtdien lieliskā formā esošo City centīsies apspēlēt Menhengladbahas Borussia, kas izslēgšanas spēlēs šajā Čempionu līgas formātā iekļuvusi pirmoreiz. City mērķis ir viens – uzvarēt prestižākajā klubu turnīrā, kas arābu šeihu atbalstītajai komandai vēl nav izdevies. Borussia bundeslīgā atrodas vien astotajā pozīcijā un pēdējās trīs spēlēs nav izcīnījusi uzvaru. Savukārt Pepa Gvardiolas vadītā City kopš gadu mijas izteikti dominē Anglijas futbolā. Klubs šosezon, it īpaši pēdējā laikā, izceļas ar izcilu aizsardzību. To apliecina sniegums premjerlīgā, kur pēdējās astoņās no desmit spēlēm City aizsardzība pretiniekus atstājusi "sausā".

Trešdienas vakarā uzmanība tiks pievērsta Madrides Atletico un Londonas Chelsea duelim. Atletico šosezon La Liga demonstrē lielisku sniegumu un atrodas čempionāta vadībā, apsteidzot abus grandus Madrides Real un Barcelona. Tomēr sniegums pēdējā spēlē pret Levante (0:2) liecina, ka komandā šobrīd ir problēmas. Chelsea sezonu sāka salīdzinoši vāji. Janvāra beigās no galvenā trenera amata tika atlaists Frenks Lampards, bet viņa vietā nācis Tomass Tuhels, kuru pirms tam atlaida no Parīzes Saint-Germain. Vācu speciālista vadībā Chelsea premjerlīgā vēl nav zaudējusi, izcīnot četras uzvaras un vienu neizšķirtu. No visiem astotdaļfināla dueļiem šis varētu būt viens no spraigākajiem un neparedzamākajiem.

Traumas šobrīd vajā Madrides Real futbolistus. Deviņi spēlētāji atrodas lazaretē, tostarp komandas kapteinis Serhio Ramoss, kurš pārrāva menisku, Edens Azārs un Karims Benzemā. Tomēr, par spīti neskaitāmajiem savainojumiem, Real pēdējā laikā demonstrē salīdzinoši labu sniegumu un ir niknākā konkurente Atletico cīņā par Spānijas čempionāta titulu. Karaliskajam klubam pretī stāsies Bergamo Atalanta. Itāļu klubs pēdējās sezonās ievērojami progresējis un izceļas ar ļoti labu uzbrukumu. Lai gan šķietami Real ir favorīte šajā pārī, tomēr Atalanta, ņemot vērā pretinieku garo savainojumu sarakstu, izredzes uzvarēt ir līdzvērtīgas.

Pašreizējā turnīra čempione Minhenes Bayern spēlēs izbraukumā pret Romas Lazio. Bavārijas klubs pagājušogad izcīnīja visas iespējamās trofejas, ko izdevies paveikt vien retajam klubam. Šosezon Bayern joprojām ir dominējošs spēks Vācijas futbolā. Uzbrukumā lielu daļu vārtu joprojām gūst Roberts Levandovskis. Poļu uzbrucējs 30 spēlēs šosezon izcēlies ar 31 vārtu guvumu. Ne velti viņš tika atzīts par 2020. gada labāko futbolistu pasaulē FIFA vērtējumā.

Futbols. Čempionu līga, 1/8 fināls

23.II

Madrides Atletico – Londonas Chelsea

Romas Lazio – Minhenes Bayern

24.II

Bergamo Atalanta – Madrides Real

Menhengladbahas Borussia – Mančestras City

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi