Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vārtsargs pavilka

Rīgas Dinamo nosargā iegūto vadību un izcīna otro uzvaru.

Izcils sniegums pēdējā postenī un pašaizliedzīga spēle beigu cēlienā. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Arēnā Rīga pārspēja Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 2:1. Emils Puarjē un Jere Karjalainens rīdziniekiem guva vārtus, bet Juhans Matsons atvairīja 29 no 30 Torpedo metieniem. Ceturtdien četru mājas spēļu sērija beigsies pret Nursultanas Baris

Uz kuru pusi slieksies Dinamo? – uz šo jautājumu atbildi gaidīja komandas līdzjutēji otrdienas vakarā. Pēc sezonas ievadā aizvadītām trīs konkurētspējīgām spēlēm (2:3 pret Lokomotiv, 2:3 pret CSKA un 6:5 pret Kuņluņ RS) sekoja divas bezcerīgas sakāves (1:6 pret Traktor un 0:4 pret Lokomotiv). Ņižņijnovgorodas Torpedo nav no KHL augšgala komandām. Pagājušajā sezonā Torpedo Austrumu konferencē izcīnīja pēdējo astoto ceļazīmi spēlēšanai Gagarina kausa izcīņā, kur pirmajā kārtā ar 0:4 kapitulēja Kazaņas Ak Bars. Šosezon Torpedo jau uzveicis Ak Bars (3:1), kas gan spēlē izteikti nesekmīgi, Rietumu konferences grandu Sanktpēterburgas SKA (3:2) un HK Soči (2:1), bet arī zaudējis Maskavas apgabala Vitjaz ar 3:6 un Novosibirskas Sibirj ar 0:3. Jau ceturto sezonu par trenera palīgu Torpedo strādā Sandis Ozoliņš, kurš pirms tam bija Rīgas Dinamo galvenais treneris.

Rīdzinieku sastāvā pirmo reizi spēlēja somu uzbrucējs Jere Karjalainens, kurš pirms sezonas guva savainojumu. Karjalainens bija pamanāms un par aktivitāti tika atalgots ar vārtu guvumu. Otrajā periodā ripa veiksmīgi atlēca pie somu uzbrucēja, kurš no distances un neērtas pozīcijas prata pārspēt Torpedo vārtsargu Alekseju Muriginu. Lielā mērā vārtsargu spēle izšķīra mača iznākumu. Vēl vienu lielisku spēli Dinamo vārtos aizvadīja zviedrs Matsons, savukārt Murigins vienā gadījumā tika sodīts pār pārgalvību. Viņš bija izslidojis aiz vārtiem, kad piespēli pārtvēra Hanters Šinkaruks un Emils Puarjē pirmos vārtus guva, ripu raidot pustukšos vārtos.

Trešajā trešdaļā iniciatīvu pilnībā pārņēma Torpedo (metieni: 3-16). Pēc rīdzinieku nesekmīgā mēģinājuma iziet no aizsardzības zonas Ivans Čehovičs vienus vārtus atguva. Vēl viena ripa ielidoja Dinamo vārtos, bet, par laimi, pirms tam bija piespēle ar roku. Spriedzes pilns sižets ar laimīgām beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi