Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Globālie izaicinājumi nepazudīs

Dažādi finansiāla un ģeopolitiska rakstura sarežģījumi nav bijuši veicinoši tam, lai pasaules lielāko valstu ekonomiskās izaugsmes tempi šogad varētu pieaugt. Tā vietā darījumu prese nemitīgi ziņojusi par tirdzniecības karu draudiem, pieaugusi spriedze Persijas līča rajonā, kas ir lielākais pasaules naftas ieguves reģions, sākusi izzust atdeve no pasaules lielāko centrālo banku iepriekšējos gados īstenotajām ekonomikas stimulēšanas programmām un piedzīvota krīze autobūvē. Tas likumsakarīgi korelē ar ekonomiskās izaugsmes tempiem, kas ir lēnākie kopš iepriekšējās ekonomikas krīzes.

Top komentāri

VVZ
V
Eiropas savienība ir pasaulē nekonkurētspējīga, un tas attiecas gan uz darba likumdošanu, gan absurdām prasībām vides jomā. To ir atzinuši nopietni onkas. Piem.- nopirku džīnas par EUR 69. Ražotas Tunisijā, esmu vairāk kā pārliecināts, izmantojot mazgadīgo un vergu darbu, pie tam uzliekot Nikolaju vides prasībām un LV MK noteikumiem 359 par darba vidi. Otrkārt- Eiropā tiek kultivēts Marijas Antuanetes princips par kūkām un maizi- kaut kādas grētas un lagardas māca pārējiem, kā dzīvot un izdzīvot. Starp Eiropas pažobelēm un šīm bābām starpā ir bezdibenis.
reptilis
r
Grēta taču visu pateica priekšā - apstājieties!...kāda izaugsme? Beidziet vairoties un ēst! Atpakaļ kokos! ....paši ANO aplaudējāt...vai jau aizmirsāt?
globālistu princips
g
Globālie izaicinājumi nepazudīs, jo globālisti un mazās ietekmētās Grētas tan neļaus notikt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses