Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Vasarā lidostā Rīga par 35% pieaugs lidojumu biežums

Līdz ar vasaras lidojumu sarakstu ieviešanu Starptautiskajā lidostā Rīga palielināsies lidojumu skaits uz Helsinkiem, Tallinu, Viļņu, Maskavu, Londonu, Amsterdamu, Frankfurti un citiem gala mērķiem. Salīdzinājumā ar ziemas periodu, lidojumu biežums pieaugs par 35%, informē lidosta.

Šomēnes lidostā darbu atsāks Estonian Air,  kas 17 reizes nedēļā veiks lidojumus uz un no Tallinas. Lidsabiedrība Ryanair atklās reisu uz Karlsrūi (Bādenbādene) Vācijā, uz kurieni pasažieriem varēs doties trīsreiz nedēļā.

Aviosabiedrība Norwegian aprīlī uzsāks lidojumus uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu un maijā - uz Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu.

"Lufthansa uz Vācijas lielāko lidostu Frankfurti turpmāk veiks divus reisus dienā, līdz ar to piedāvājot pasažieriem ērtākus savienojumus saviem tālākiem ceļojumiem. airBaltic atsāk arī lidojumus uz vienu no pasažieru pieprasītākajiem galamērķiem - Dublinu," uzsver starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse.

Vēl tiks atsākti lidojumi uz Atēnām, Baku, Dublinu, Nicu, Venēciju un Simferopoli, kā arī Turkish Airlines reiss uz Antāliju, nodrošinot pasažieriem plašākas iespējas atvaļinājumu pavadīšanai.

Lidsabiedrība Uzbekistan Airways uz Ņujorku vasaras sezonā lidos divreiz nedēļā, reisu skaitu uz Helsinkiem palielina lidsabiedrība Finnair un uz Londonas Lutonas lidostu biežāk lidos Wizz Air.

"Šogad un pagājušajā gadā krietni pieaudzis ceļotgribētāju skaits uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kas stabili ierindojas otrajā vietā uz turieni ceļojošo pasažieru skaita ziņā. Līdz ar to ir būtiski palielināts reisu skaits no Rīgas uz Maskavu, kur 55 reizes nedēļā iespējams aizlidot, izmantojot lidsabiedrības Aeroflot, UTair, Transaero, kā arī airBaltic, norāda A.Luhse, piebilstot, ka visvairāk lidostas Rīga pasažieri jau vairākus gadus  joprojām kā savu galamērķi izvēlas miglaino Londonu.

Lidostā Rīga darbojas 16 aviokompānijas, kuras nodrošina lidojumus uz 78 dažādiem galamērķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses