Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Enefit: Elektroenerģijas tirgū klienti kopš vasaras vidus aktīvāk maina elektrības piegādātājus

Kopš vasaras vidus, kad elektroenerģijas tirgotāji sāka ziņot par esošo līgumu un cenu pārskatīšanu, klienti aktīvāk maina elektrības piegādātājus, intervijā aģentūrai LETA sacīja Igaunijas energokompānijas Eesti Energia meitasuzņēmuma Latvijā SIA Enefit valdes priekšsēdētājs Krists Mertens.

"Mēs redzam diezgan aktīvu rosību gan mājsaimniecību, gan biznesa klientu segmentā, un šī rosība parādījās jau no vasaras vidus, kad arī bija pirmie paziņojumi par to, ka tirgotāji pārskata esošos tirdzniecības līgumus un cenas," stāstīja Mertens, piebilstot, ka šī aktivitāte, pēc Enefit aplēsēm, varētu būt sasniegusi sava veida "pīķi".

Mertens norādīja, ka Enefit saņemto pieteikumu skaits ir vēsturiski augstākajā līmenī kopš uzņēmums sācis darbību.

Jautāts, vai aktivitāte, mainot elektroenerģijas tirgotāju, varētu būt atsaucība tirgotāju reklāmām, vai arī cilvēki paši aktīvi meklē piedāvājumus, Mertens teica, ka tie ir abi iemesli.

"Ir enerģijas lietotāji, kas paši jau ir diezgan labi apraduši ar atvērto tirgu un tā sniegtajām iespējām, paši aktīvi seko līdzi cenu izmaiņām un izvēlas tirgotāju. Tāpat tas ir arī mūsu nopelns un komunikācija," teica Mertens, piebilstot, ka aktīvākie enerģijas lietotāji, kuri interesējas par dažādām iespējām, pārsvarā ir gados jaunāki cilvēki, kuri zina un ir apraduši ar tirgus dotajām iespējām, aktīvi meklē un izvēlas no dažādiem tirgotājiem sev vēlamāko produktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē