Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Banku nākotne – specializācijā un spējā mainīties

Par Reģionālās investīciju bankas (RIB) biznesa modeļa transformāciju un nākotnes ambīcijām Guntars Gūte sarunājas ar bankas valdes priekšsēdētāju Aleksandru Jakovļevu.

Top komentāri

Ass
A
Virsraksta tema diez vai latvija vel joprojām ir populāra ,to pierada dažādu banku darbības rezultāti (bankroti) .So var nosaukt par banku propogandu ,bet cilvēki tic realitātei ,un ta pierada ka neko labu bankas Latvijas pilsoniem nav devušas (no "neatkarības" un uz augšu)un diez vai nākotne kas mainīsies!
VVZ
V
Šim kungam neuzticētu pat 36 kapeikas- stipri no viņa dveš 90-ito gadu "bratva" ar aveņkrāsas žaketēm, zelta ķēdi ap rīkli un bezizmēra augstprātību- pirksti vēdeklī un puņķi ar burbuļiem.
Enģeļa viesis
E
Henrijs Fords apgalvoja, ka lai ekonomika attīstītos , visas bankas ir jālikvidē! Fordam bija sava naudas plūsmas sistēma, kas no pircēja apmaksāja jaunās mašīnas! Bankas ir parazīti uz nācijas ķermeņa!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē