Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Indonēzijas amatpersona: Lavrovs ir pie labas veselības

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs, kurš tika nogādāts slimnīcā pēc ierašanās uz G20 samitu Bali, ir pie labas veselības, pirmdien paziņojusi Indonēzijas Veselības ministrijas amatpersona.

Indonēzijas amatpersona ziņu aģentūrai AFP sacīja, ka Lavrovs, pēc ierašanās Bali svētdien, nogādāts slimnīcā divas dienas pēc kārtas.

Tikmēr Krievija ziņas par Lavrova hospitalizēšanu nodēvējusi par "augstākās pakāpes viltus ziņām", un Krievijas Ārlietu ministrijas preses pārstāve publicējusi fotogrāfiju, kurā Lavrovs redzams kreklā un šortos.

Indonēzijas Veselības ministrijas amatpersona AFP sacīja, ka Lavrovs ir pie labas veselības. Viņš ieradies slimnīcā vakar pēc ierašanās Balī, lai pārbaudītu veselību, un šorīt atgriezies slimnīcā uz vēl vienu pārbaudi, bet viss esot kārtībā.

Slimnīcas preses pārstāvis atklāja, ka slimnīcā ieradusies delegācija stingras apsardzes pavadībā, bet informāciju par iesaistīto personu viņš nevarot atklāt.

Indonēzijas Ārlietu ministrija visus jautājumus par šo gadījumu novirza Krievijas vēstniecībai Džakartā, kas savukārt neatbild uz jautājumiem.

Lavrovs paziņojis, ka mediju ziņas par viņa veselības problēmām ir "kaut kāda spēle", kurā vainoja Rietumu medijus.

Lavrovs pārstāvēs Krieviju otrdien un trešdien Indonēzijas kūrortā Bali salā notiekošajā G20 samitā, uz kuru Krievijas prezidents Vladimirs Putins neieradīsies.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē