Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijā

Nesteigties ar kategoriskiem spriedumiem © DIENA

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācijas izpilddirektors Gunārs Valdmanis intervijā Rūtai Kesnerei (LETA) uzsver, ka Latvijai nevajadzētu būt par reģiona bezbiļetnieku.

E-cigaretes. Par vai pret?

Elektronisko cigarešu lietošana daļai sabiedrības ir kļuvusi par tikpat būtisku ikdienas ieradumu kā rīta kafija vai e-pasta pārbaudīšana. SKDS aptauja liecina, ka Latvijā trešdaļa no cilvēkiem, kuri lieto nikotīna produktus, izvēlas tieši e-cigaretes, un tās ir iemantojušas popularitāti arī jauniešu vidū. Sabiedrības un arī veselības speciālistu viedoklis jautājumā par to, vai šī ir labāka alternatīva tradicionālajām cigaretēm un vai tām vajadzētu būt pieejamām, dalās.

Bizness no valsts vairs neko īpaši negaida © DIENA

Par farmācijas nozares attīstības potenciālu, valsts nepietiekamo uzmanību nozares stratēģiskajai nozīmei, kā arī tiesvedību ar valsti Guntars Gūte sarunājas ar farmācijas uzņēmuma Grindeks līdzīpašnieku, padomes priekšsēdētāju Kirovu Lipmanu.

Šis var būt Krievijas pēdējais uzbrukums © DIENA

Ko ļauj prognozēt Krievijas sāktā ofensīva Donbasā un cik ilgi gaidīt līdz Ukrainas pretuzbrukumam intervijā Agnesei Margēvičai skaidro Nacionālo bruņoto spēku majors, Zemessardzes štāba virsnieks Jānis Slaidiņš.

Šodienas jaunieši veidos mūsu rītdienu © DIENA

Par grūtībās nonākušo jauniešu ikdienu, sabiedrības un ģimeņu atbildību par šo jauniešu nākotni Guntars Gūte sarunājas ar OPEN radošais centrs dibinātāju un vadītāju, jauniešu draugu un uzticības personu Ediju Klaiši.

Tirgotāju izaicinājums – saglabāt pircējus © DIENA

Par pašreizējām tendencēm mazumtirdzniecībā saistībā ar cilvēku pirktspējas kritumu un attīstības prognozēm Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirgotāju asociācijas valdes priekšsēdētāju Henriku Danusēviču.