Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā

FOTO: Ekspluatācijā nodota jaunā A klases New Hanza biroju ēka

Ekspluatācijā nodota jaunā A klases biroja ēka New Hanza teritorijā, Mihaila Tāla ielā 1. Potenciālajiem nomniekiem jau šobrīd ēkā rezervēti vairāk nekā 50% no kopējās 12 680 m2 iznomājamās platības, turpinoties sarunām par darījumu nosacījumiem un telpu pielāgošanu katram nomniekam

FOTO: Rīgas ostā eksportam ražo lielgabarīta stiklaplasta konstrukcijas

Kopš 2020. gada Rīgas ostas teritorijā Bolderājā veiksmīgi strādā un ražošanu attīsta uzņēmums Baltic Industrial Composites, ražojot un eksportējot lielgabarīta stiklaplasta konstrukcijas, un tādējādi sniedzot pienesumu arī kopējā Rīgas ostas kravu apgrozījuma nodrošināšanā. Saražotās konstrukcijas ar kuģiem tiek eksportētas galvenokārt uz Skandināvijas valstīm, bet arī uz Eiropas valstīm, ASV, Kolumbiju un Meksiku.

VIDEO: Policisti Vakarbuļļos izglābj jūrā iepūstu 9 gadus vecu zēnu

Svētdien, 16. jūlijā, agrā pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas glābēji Vakarbuļļos saņēma informāciju, ka jūrā tālu aiz bojām vējš iepūtis kādu zēnu, kurš atpūties uz piepūšamā matrača. Kārtības sargi nekavējoties ar laivu devās uz notikuma vietu, un jau pēc pāris minūtēm bērnu izdevās nogādāt krastā.

Rīgas ostā piestās luksusa klases kruīza kuģis – burinieks Sea Cloud Spirit

Sestdien, 15.jūlijā Rīgas ostu apmeklēs unikāls, luksusa klases kruīza kuģis – trīs mastu burinieks Sea Cloud Spirit. 138 metru garais un 17 metru platais kuģis uzskatāms par vienu no šobrīd lielākajiem buriniekiem pasaulē. Kuģim ir pieci klāji, 69 premium klases pasažieru kajītes, uz tā vienlaikus var ceļot 136 pasažieri un 85 cilvēku liela apkalpes komanda.