Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 19. - 25. maijs

Nedēļas horoskopu 19. - 25. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs daudz enerģijas. Īstenosiet jaunas idejas un pabeigsiet jau iesāktās. Nepaļaujieties slinkumam, rosieties, uzturiet kontaktus. Rūpējieties par sevi, esiet atvērts draugiem. Var doties atpūtas ceļojumā. Brīvais laiks tiks vadīts savos zemes gabalos, lauku saimniecībā, kur darāmā būs daudz, bet arī palīgu netrūks. Viss ies no rokas. Attiecībās pavasarīga noskaņojuma laiks. Atturieties asi reaģēt uz lietām, kas jums nav pa prātam. Samiernieciski un gudri apdzēsiet ātri uzsvilušās nesaprašanās. Pievērsiet lielāku uzmanību izskatam, pilnveidojiet savu stilu.

VĒRSIS. Mainīgs noskaņojums, emocijas šūpos augšup lejup. No rīta ar smaidu paverieties spogulī, pasakiet sev: viss būs labi. Un būs arī! Atstājiet nemieru pagātnē, baudiet katru jaunu dienu, darot iecerēto un uzturot sirsnīgus kontaktus ar līdzcilvēkiem. Labas izredzes radošiem cilvēkiem un visiem, kas rosās zinātnes un atklājumu jomā. Ja darbā nejūtaties komfortabli, varat bez steigas izskatīt jaunu iespēju piedāvājumus. Vienmēr der atcerēties par vilku, no kura bēgot var nokļūt bēdīgākā situācijā, taču alkas pēc pārmaiņām liks rīkoties pārliecinoši. Vēlēsities visu izlemt vienatnē.

DVĪŅI. Rāms periods, ja vien pats necelsit kņadu. Pievērsiet uzmanību finanšu lietām. Ieviesiet dokumentos stingrāku kārtību. Saņemto palielo naudas summu netērējiet, bet ieguldiet biznesā. Ja stājaties jaunā darbā, necentieties izcelties ar savu pārākumu. Kolēģi vērtēs jūs ne pēc cepures – tā svarīga tikai pirmajā mirklī. Iekļaušanos kolektīvā veicinās jūsu prasmīgās aktivitātes, atsaucība un sadarbība. Svarīgi gan, ka ne visiem var uzticēties. Prātā novelciet svītru, aiz kuras sākas privātā neizpaužamā dzīve. Der uzklausīt vistuvākās uzticības personas.

VĒZIS. Pienākumu gūzma var pamanīties noēst prieka brīžus. Pašam negribot būs jāiesaistās nepatīkamā notikumā. Var pajukt labi saplānotais, tomēr turiet doto vārdu, neatmetiet visam ar roku un uzreiz labojiet kļūmi, jo tā nebūs tālu jāmeklē. Drīz viss nokārtosies, tomēr lēmumi jāpieņem ļoti apdomāti, bez mazākās steigas un ignorējot emocijas. Precīzi un laikus visu saplānojiet. Turiet prātā, ka ne viss jāpaveic vienam pašam, sauciet talkā palīgus. Ziedonis dabā mudinās uz romantisku tikšanos. Paceliet acis no darbiem, saskatiet laimes mirdzumu tuva cilvēka acīs. Nenesiet uz mājām nepaveiktos darbus.

LAUVA. Ja atmetīsit šaubas un nolemsit pārvarēt jaunus izaicinājumus, veltiet spēkus tikai konkrētiem mērķiem. Rīkojieties apņēmīgi, neizmantojiet savu laiku sīkiem darbiem. Ieteicams nogaidīt piemērotāko brīdi, lai iekļautos pareizajā straumē. Ja tas jūs neskar, netērējiet nervus, iedziļinoties notikumos tuvākajā un tālākajā apkārtnē. Attiecībām var traucēt nogurums un kreņķi. Nenodariet pāri mīļajiem, valdiet emocijas un aizkaitinājumu. Svarīgi pietiekami daudz laika atvēlēt atpūtai un miegam. Atplauksiet, saņemot tuvā cilvēka atbalstu. Varat plānot, kā sakārtot savas attiecības oficiāli.

JAUNAVA. Atvase var paveikt aizliegtas darbības, neapzinoties izdarīto. Pacentieties paskatīties uz satraucošajiem notikumiem no malas, uzturiet ciešākus savstarpējus kontaktus – vienkārši pastiprināta pieskatīšana daudz nelīdzēs. Nepārmetiet, nestrostējiet, labāk mērķtiecīgi saistieties ar psihologu. Ja zināt pusaudža vēlmes, varat mēģināt viņam sameklēt piemērotu saistošu nodarbi vasarā. Atvases intereses jācenšas ievirzīt pilnīgi citā gultnē. Var būt gan augsti kāpumi, gan kritieni, bet, esot kopā un cīnoties, rezultāti neizpaliks. Vecākiem svarīgi vienam otru atbalstīt.

SVARI. Labas dienas, ja apkārt valdīs kārtība. Par to gādājiet nevis brīdi pa brīdim, bet ik dienu pa drusciņai. Papildiniet zināšanas savā jomā, jebkurā vecumā izmantojiet radušās iespējas apgūt praktiskus pamatus – tad gadi atkāpsies jūsu zinātkāres un enerģijas priekšā. Atbīdot malā nenozīmīgo, vairāk laika radīsies mērķa sasniegšanai. Diezgan daudz līdzekļu prasīs piedalīšanās izklaides pasākumos vai iegādājoties kāroto. Ja tas jums sagādā prieku, nenožēlojiet. Attiecībās atspoguļosies jūsu gandarījums par paveikto darbu savā jomā. Tuvinieki sagādās patīkamu pārsteigumu. Sakiet paldies no sirds!

SKORPIONS. Brīvā brīdī vēlams pārskatīt un sakārtot savus nebaltai dienai noliktos līdzekļus. Ja tādu nav, nekad nav par vēlu, lai maz pamazām sāktu iekrāt, ik reizi atliekot kaut niecīgu summu. Nav ieteicams ne aizņemties, ne veidot pat sīkus parādus. Gādājiet par saviem bērniem no šķirtās laulības arī tad, ja viņi jau ir izauguši. Var palielināties ar atvašu izglītību saistītie izdevumi. Iekārtojot neatkarīgu dzīvi, tieciet galā saviem spēkiem. Pats veidojiet stabilus pamatus nākotnei. Paļaušanās uz vecāku pilnīgu vai daļēju materiālu atbalstu rīvēs kantes jūsu godam.

STRĒLNIEKS. Ar sirsnību un pateicību novērtējiet to, kas jums dots šajā dzīvē. Rūpīgi izpētiet piedāvātās nezināmās iespējas. Solītais ne vienmēr atbildīs realitātei. Bieža darbavietas un nodomu maiņa neko labu par jums neliecinās. Iespējams, neprotat praksē lietot gūtās zināšanas vai neesat apguvis komunikācijas prasmes ar cilvēkiem. Droši atbrīvojieties no visa liekā: no mantām, kas dara dzīvi smagnēju, no attiecībām, kas nes tikai rūgtumu. Atcerieties, ka dzīves gudrības atvases sāk apgūt nevis skolā, bet agrā bērnībā ģimenē, tāpēc labi, ja viņi vēros jūs nevis strīdamies, bet uzturot gaišu noskaņu mājās.

MEŽĀZIS. Dalieties ar labo, kas jums ir. Agrāk vai vēlāk pretī saņemsit to pašu. Neieņemiet dīvāna padomdevēja pozīciju, ja jūtat, ka varat konkrēti palīdzēt rast risinājumu kādā lietā. Vasara var nest gan zaudējumus, gan ieguvumus. Esiet gatavs jebkuram likteņa pagriezienam. Neatraidiet nesavtīgu palīdzību, izmantojiet izdevīgus kontaktus. Ģimenes izveidotajā biznesā uzrāviena nebūs, toties viss ritēs bez zaudējumiem un traucēkļiem no malas. Nepārdodiet nekustamo īpašumu par zemāku cenu, nekā cerējāt iegūt. Iespējams, pats izlemsit rīkoties ar savu mantu vai to novēlēsit kādam tuviniekam.

ŪDENSVĪRS. Esiet pacietīgs! Visam savs laiks. Ja šķitīs, ka sen solītais pārlieku kavējas, noskaidrojiet apstākļus, bet nesteidziniet. Izvērtējiet visu par lielāku atalgojumu solīto, norunāto labāk noformēt rakstveidā. Ja meklējat darbu, situācija var atrisināties pārsteidzoši labi. Iepērkoties neaizraujieties ar cenu atlaidēm un citiem vilinošiem piedāvājumiem. Vienmēr izdomājiet, vai pirkums jums vajadzīgs. Diezgan daudz naudas iztērēsit, piedaloties kādā saviesīgā tikšanās reizē vai dodoties uz izlaidumu. Neslēpiet no sevis acīmredzamo, apsveriet savu ilgstošo attiecību stiprās un vājās puses.

ZIVIS. Šķitīs, ka esat nokļuvis darījumu labirintā. Darbi kā lavīna velsies jums virsū. Atskaites un citi dokumenti nogurdinās, taču neko nedrīkst atlikt uz vēlāku laiku. Viss būs atkarīgs no jūsu prasmes darbus sakārtot tā, lai ikkatrs iesaistītais termiņā izpilda savu. Vērojiet apkārto notiekošo un kolēģu reakcijas – kā kaujas laukā iepazīsit katra raksturu, spējas un centienus. Viss nebūs tik slikti, kā sākumā izskatījās. Materiālās puses sakārtošana gan darbā, gan privātajā jomā prasīs nemitīgu rosīšanos. Noguruma dēļ ģimenē biežāki strīdi un nespēja vienoties pat par vienkāršām lietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko