Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgas zoo jauni brīnumi

Mīļie cilvēki, tikai nesakiet, ka Rīgas zooloģiskajā dārzā jau esat bijuši un visu redzējuši. Ziemas naktis šeit pārsteidz vienmēr. Šogad pasākums apmeklētājus gaida jau vienpadsmito reizi.

Zoo iegriezāmies Ziemassvētku laikā. Pat vēlā pēcpusdienas stundā visapkārt čaloja vecāki ar bērniem, jauni pārīši, seniori ar mazbērniem.

Ievēroju, ka siltajā ziemlaikā bērni visvairāk pulcējas pie Indijas dzeloņcūkām, kur tekalē jau gluži ņipri četri dzeloņcūcēni, Ķenguru mājā kur rudajiem ķenguriem un purva valabijām somā kūņojas pa mazulim. Saista arī jaunā Āfrikas Savannas ekspozīcija. To mēs apmeklējām pirmo reizi un skatījām nesen atbraukušos pērtiķus geladas un antilopes. Un vēl, un vēl. Iespaidīgi. Redzēt dzīvniekus ziemas noskaņās un izzināt, kā viņi dzīvo ne tikai dienā, bet arī vakara stundās, ir tiešām aizraujoši.

Kā bērnus pavadošā persona, norunāju, ka pa zoodārzu staigāsim, kamēr deguni nekļūs sarkani un nesals rokas. Kā man bija to pateikt, ja visi vienbalsīgi noliedza acīmredzamo faktu? Paldies Dievam, par siltu apģērbu bijām parūpējušies. Iedzērām karstu tēju no līdzi paņemtā termosa (kafejnīca dārzā gan padārga), apēdām pīrādziņus un turpinājām vilinošo apgaitu.

Arī jūs to varat vēl paspēt, jo Ziemas naktis zoodārzā gaidīs līdz 26.janvārim. Piebildīšu, ka mani kā seniori priecēja bezmaksas ieeja, bet bērniem bija īpaša cena – tikai 3 eiro! Kā to neizmantot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko