Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 16. - 22. februāris

Nedēļas horoskopu 16. - 22. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Stabilitāti veicinās godīgi padarītais. Centieties saglabāt optimistisku garastāvokli. Var sākties nozīmīgs periods profesionālā jomā, būs ļoti daudz darba. Visam iecerētajam dienas var būt par īsu; citi būs prasīgāki, kontrole stingrāka. Svarīgākos darbus paveiciet perioda sākumā. Iespējamas nelielas problēmas ar kolēģiem vai sadarbības partneriem, taču neļaujiet veidoties dziļām nesaskaņām. Neaizvainojiet kādu ar nepārdomātiem vārdiem vai rīcību. Esiet apdomīgi, tērējot naudu dārgām lietām. Brīvdienas vadiet dabā vai atpūtieties mājās. Uz ceļa ievērojiet satiksmes noteikumus.

VĒRSIS. Bieži būsiet gan saērcināti, gan haotiski, tomēr perioda beigās esiet īpaši savaldīgi un paškritiski. Vadība var kavēties ar pabeigta darba pieņemšanu. Nesatraucieties un nesteidziniet notikumus. Bez skepses ieklausieties aizrādījumos. Apstākļi var likt apdomāt vēlmi mainīt darbu, taču nedzīvojiet ilūziju varā – piedāvātā izvēle nebūs liela. Satrauktajā laikā atbalstiet savus mīļos visos iespējamajos veidos. Gādājiet, lai vienmēr pietiekošā daudzumā ir ģimenei nepieciešamie pārtikas krājumi. Pasaules elpa ienāks tuvinieku un draugu sarunās, taču atturieties no pesimistiskiem spriedelējumiem.

DVĪŅI. Kaut saulīte parādīsies arvien biežāk, garastāvoklis būs nomākts. Nāksies sevi gluži vai aiz matiem vilkt laukā no depresijas. Iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā, būs jārēķinās ar papildu darbiem. Daudz laika prasīs sīku uzdevumu kārtošana. Nedaudz uzlabosies materiālā situācija. Vētījiet mediju uzticamību, neļaujieties ietekmēties no paziņu aprindās klejojošām nepatiesām ziņām. Pozitīvu skatu uz dzīvi vairos labas attiecības ar cilvēkiem un gudri draugi. Veltiet laiku personīgajai izaugsmei. Gādājiet, lai ģimenē valdītu vienprātība par pirkumu lietderību.

VĒZIS. Būsit aktīvi un centīsities rast iespējas sevi labāk parādīt. Straujajā dienu ritmā, kādu esat izvēlējušies, var iestāties pauze. Dzīvi sarežģīs neplānotas pretrunas darbā, uz neilgu laiku iecerētais iestrēgs sākumpozīcijā. Notikumu pavērsiens liks paskatīties uz situāciju no malas. Taču nekrītiet panikā – veiksme no jums neatkāpsies, kaut nepārbaudiet arī sava sargeņģeļa pacietību. Pacentieties izpildīt visu solīto. Nestrīdieties ar dzīvesbiedra vecākiem vai atvasēm no iepriekšējās laulības – viņu aizvainojumu būs grūti dzēst. Esiet atturīgi, nepaudiet savas jūtas, kamēr paši par tām neesat skaidrībā.

LAUVA. Radīsies iespēja atbrīvoties no apgrūtinošām saistībām. Veidosies nozīmīgas sadarbības saites. Būs jāvelta uzmanība profesionālu problēmu risināšanai. Saņemsiet jums nozīmīgu informāciju vai atbalstošu naudas summu, kas palīdzēs tikt galā ar darba uzdevumiem. Rūpīgi vērtējiet notiekošo ap sevi. Nepatiesu ziņu uzklausīšana radīs stresu un nomāktību. Uzmaniet nopietnākus tēriņus, apsveriet to atlikšanu uz vēlāku laiku. Pārvariet vēlēšanos izrādīties, aizmirstot par reālajām iespējām. Parūpējieties par veselību. Izdosies viss, ko veiksit mājas drošībai.

JAUNAVA. Trauksmains periods. Reizēm būs sajūta, ka viss krīt laukā no rokām. Nepārslogojiet sevi, esiet lietišķi un paškritiski. Neplānojiet darbus, kuru veikšanai nepieciešams daudz spēka un enerģijas. Dariet lietas ierastā secībā, sarežģītu darbu risināšanai jau sākumā paredziet alternatīvus variantus. Saskatiet kopsakarības sīku notikumu virknē. Ja dosit priekšroku emocijām, varat piedzīvot materiālu zaudējumu. Apziniet iespējas, meklējiet pieņemamākus ceļus plānu realizācijai. Tālāks brauciens var radīt pārbaudījumu veselībai. Atturieties no iesaistīšanās populārā, bet riskantā pasākumā.

SVARI. Beidzot sāks pūst cerētie pārmaiņu vēji. Būsit gatavi gāzt kalnus, pierādīsiet savas spējas, nevienam nenodarot pāri. Paveiktais sniegs gandarījumu. Pasākuma izdošanās paņems daudz spēka un laika, taču veiksme motivēs turpmākajam. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus par jauno kolēģi. Iespēju robežās palīdziet iesācējam, bet atturieties no pārliekas emocionalitātes. Mīlestības un miera pilna gaisotne mājās piesaistīs veiksmi un stimulēs katru rītu ar prieku iet uz darbu un vakarā ar prieku atgriezties pie ģimenes. Nesasteidziet jaunās attiecības – tikai laiks parādīs, kas ir kas.

SKORPIONS. Var mākt ziemā uzkrātais nogurums. Tas diktēs savus noteikumus. Pieradušajiem strādāt mājās sāks klibot disciplīna. Kavēsit noteiktās līgumsaistības. Šajā periodā svarīga pašdisciplīna. Īpašu piesardzību prasīs darbi ar stingriem nodošanas termiņiem – tos nedrīkst kavēt! Izvairieties no kļūdas neizzināta fakta dēļ. Samazināsies ienākumi, augs cenas, būs jāsajož josta. Esiet taupīgi, kaut pagaidām vēl neesat uz sēkļa. Pedagogi var vērst jūsu uzmanību uz nepamanītu atvases talantu. Šo nedrīkstat aizmirstat – bērna spēju attīstīšanai nežēlojiet ne pacietību, ne laiku, ne līdzekļus.

STRĒLNIEKS. Jaunu iespēju periods. Konkurences apstākļos rūpējieties par papildu prasmju apgūšanu. Meklējiet sadarbības saites ar uzticamiem biznesa partneriem. Kontaktu dibināšanu sekmēs gudra rīcība. Mazāk oponējiet, mācieties uzklausīt! Nepārzinot situāciju pilnībā, necentieties neko mainīt vai ietekmēt. Esiet uzticīgi laulībā, neradiet plaisu ilgstoši labās attiecībās. Palutiniet sevi. Jauks vakars draugu bariņā atjaunos spēkus un atpūtinās nervus. Sakārtojiet māju, pagatavojiet garšīgu maltīti, savāciet kopā ģimeni. Atstājiet telefonus citā telpā, mierīgi izrunājiet gan labo, gan satraucošo.

MEŽĀZIS. Pieņemot lēmumu, vairs neko tajā negroziet. Izrunājieties ar cilvēku, kurš norāda uz jūsu aplamo rīcību. Arī paši kritiski vērtējiet padarīto. Labu rezultātu darbā izdosies sasniegt ar nelielu nokavēšanos. Mazpazīstamās kompānijās atturieties no uzspīlētas brāļošanās. Nerunājiet skaļāk par visiem – jums tāpat ir sava galva uz pleciem un intuīcija nepievils. Mājās būs daudz pienākumu. Paveiciet darbu, kuram agrāk nevarējāt saņemties. Tuvās attiecībās var izcelties strīds nevaļas dēļ. Esiet elastīgi, piemērojieties kopējam noskaņojumam. Mudiniet atvases uz saturīgām izklaidēm.

ŪDENSVĪRS. Pievērsiet uzmanību literāri pareizai valodai un rakstības formai. Ar to izcelsities uz kolēģu fona un tiksit ievēroti. Cilvēki var nepareizi atstāstīt jūsu teikto. Nokārtojiet parādus, lai tie nerīvē kantes jūsu labajai slavai. Labs laiks vērtīgas idejas īstenošanai. Esiet piesardzīgi, kāds var piesavināties jūsu ieceri un paust to kā savu. Piesakieties tālmācībai vai izglītojošiem kursiem. Noguruma dēļ var izjukt labais līdzsvars ģimenē. Esiet savaldīgi un godprātīgi, atturieties no savstarpējas asas vārdu pārmaiņas. Labāk paklusējiet, ļaujiet izklīst negaisa mākoņiem.

ZIVIS. Jutīsities paguruši, gribēsit gulēt un ne par ko nedomāt. Nepārspīlējiet, ziema no katra ņem savu. Kādu dienu varat arī palaiskoties, taču savi darbi būs vien jāpadara. Jums daudz dots, tāpēc arī vairāk tiek prasīts. Atbildīgi risiniet uzticētās lietas. Rīkojieties apdomīgi, pēc principa, ka labāk mazāk, bet kārtīgi. Pagaidām neaiztieciet personīgo uzkrājuma kontu. Visai drīz jums būs vajadzīgas prāvākas finanses. Pašreiz ikdienā nepieciešamo izdevīgi pirkt nedārgi. Laidiet gar ausīm tuva cilvēka neveiklu izteicienu, tas nebūs ļauni domāts. Izplaucējiet vāzē pūpolzaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko