Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 2. - 8. februāris

Nedēļas horoskopu 2. - 8. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Nemiera sajūta sirdī. Pirmajā vietā izvirzīsies darbs un mācības, taču atvēliet laiku arī tam, kas sirdij tīkams. Veiksmīgi pievērsīsities radošām izpausmēm, gluži vai nosapņosiet kādu ideju. Būs izpratne par plāna realizāciju. Darbā nevajag par varītēm sevi pierādīt vai konkurēt ar kolēģi, kam lielāka pieredze. Aktīvi darbojoties, neskaužot un nevijot intrigas, nemanāmi vairosies ienākumi. Nogurumā neatmetiet ar roku studijām – iegūtais jau drīz noderēs dzīvē. Kalsiet plānus mācībām ārzemēs. Vecāki palīdzēs iespēju robežās. Ģimenes cilvēkiem kopā jārūpējas par atvašu skolas gaitām.

VĒRSIS. Sekmēsies radošs darbs. Pilnā mērā izpaudīsiet savu talantu. Enerģiska rīcība palīdzēs nostiprināt autoritāti kolektīva vidū. Droši izsakiet savus priekšlikumus. Personiskā pievilcība nogludinās ceļu mērķa sasniegšanai, taču nelolojiet ilūzijas. Uz pleciem var gult atbildība par mīļu cilvēku – neatstājiet viņu novārtā. Kritiski vērtējiet iegūto informāciju. Bieži rīkosities impulsīvi. Atturieties no sarkasma, saskatiet dzīves pozitīvās puses. Iespējamas patīkamas materiālas pārmaiņas. Gaidīti notikumi sirsnīgās attiecībās. Izbaudiet divatnes saldo garšu, ja iespējams, kopā dodieties īsā izbraucienā.

DVĪŅI. Attaisnosies centība un godprātība. Mainīsit darbu, vai tajā iespējamas negaidītas reformas. Jaunie pienākumi prasīs lielu uzmanību, taču sola labus ienākumus. Koncentrējiet gribasspēku noteiktam mērķim. Stingri aizstāviet apdomāto viedokli, neļaujiet manipulēt ar sevi. Neaizņemieties naudu – parāds būs ļoti smaga nasta. Veiksies tehniskie darbi, var sākt mājas vai dzīvokļa daļas remontu. Laba saprašanās ar atvasēm un vecāka gadagājuma radiniekiem. Pašaizliedzīgi risināsiet draugu problēmas. Reizēm jutīsities noguris no haosa sabiedrībā.

VĒZIS. Saticība un laipnība būs kā veiksmes kārts jūsu rokās, kas ļaus dibināt stabilus lietišķus kontaktus. Tie veidos labas izredzes nākotnē. Kaut arī valdīs neliels juceklis un steiga, jutīsieties pietiekami pašpārliecināts. Esiet pacietīgs. Kļūdas var skart gan privāto, gan profesionālo jomu. Atturieties no sava viedokļa izcelšanas, vairāk vērības veltiet aktuālo problēmu risināšanai. Pārliecinieties par iegādāto produktu derīguma termiņu. Biežāk piekāpieties dzīvesbiedra vēlmēm un respektējiet mīļotā vajadzības. Atvēliet laiku savām personīgajām lietām, parūpējieties par izskatu un pašsajūtu.

LAUVA. Darba tirgū neceriet uz īpašu iejūtību no konkurentiem, taču saglabājiet savaldību un pašpārliecību. Izdarot izvēli, apzinieties savas iespējas. Noskaidrojiet informāciju par sadarbības partneriem. Varat pielikt punktu rakstu darbam vai zinātniskam projektam. Rūpējieties par mierīgu gaisotni ģimenē. Kopīgo budžetu plānojiet ar rezervi katram gadījumam. Domājot uz priekšu, ieteicams sagādāt nelielas produktu rezerves. Uzturiet sevi labā formā, apdariet saimniecībā nepieciešamo. Brīvajā laikā iesaistiet atvases atbilstošās sportiskās aktivitātēs.

JAUNAVA. Pabeidziet iesāktos darbus, lai var sākt ko jaunu. Panākumi radošā jomā. Var nākties mainīt kādu paša pieļautu kļūdu. Pratīsiet kolēģus pārliecināt par savu taisnību. Nestrīdieties, piedodiet un izlīgstiet. Pacentieties neapvainoties par nebūtiskām lietām. Atbalstiet jauna ceļa gājējus. Izvairieties no emocionālām garastāvokļa maiņām. Rūpējieties par atvasēm arī tad, ja tās likušas jums nedaudz vilties. Perioda nogalē romantiska tikšanās, daudz labu vārdu. Izmantojiet šarmu mērķa sasniegšanai. Gādājiet par labu ārējo izskatu. Priecēs jauns tērps vai vismaz kāds interesants aksesuārs.

SVARI. Patiks rosīties sabiedrībā nozīmīgu cilvēku vidū. Būs daudz smaidu un komplimentu, bet arī daudz tenku un intrigu. Apkārtējie daudzinās klajas aplamības, veltīs laiku un naudu savam izskatam un popularitātei, kas galu galā nav nekā vērti. Jutīsities apjucis un nomaldījies. Sirdī zagsies apkārt valdošā tumsa, taču paturiet acīs savu gaišo ceļa zvaigzni, neriskējiet šķirties ar vistuvāko cilvēku. Zaudēts būs un paliks zaudēts. Neveidojiet attiecības ar precētu personu – tās būs nestabilas, nogurdinās un kaitinās. Gādājiet par atvasēm. Padomājiet, kādus vēlaties redzēt viņus un viņu dzīvi.

SKORPIONS. Vēlamās pārmaiņas liks pieņemt sarežģītu lēmumu. Aizstāviet savu pārliecību, atspēkojiet kritiku. Izvairieties no domstarpībām ar darbiniekiem. Biznesā var būt nepieciešami aizvien jauni ieguldījumi. Uzklausiet uzticama konsultanta padomu. Sakārtojiet īpašuma dokumentāciju, esiet precīzs naudas jautājumos. Meklējot nelegālus ceļus un iespējas, dzīvosit kā uz pulvera mucas. Labāk biznesā paļaujieties uz godprātīgiem cilvēkiem. Labu vārdu nekad nebūs par daudz – tie veldzēs un dos spēku, kad pagurs rokas un prāts. Svarīga tuvā saikne ar vecākiem. Neaizmirstiet, ka ģimene ir jūsu galvenā vērtība.

STRĒLNIEKS. Steidzinās darbi. Nesūrojieties par bijušo, priecājieties par šo laiku. Neķeriet un negrābiet visu pēc kārtas. Ja nervozēsit, viss putrosies un juks. Esiet nepiekāpīgs būtiskās lietās. Ar gribasspēku pārvarēsiet šķēršļus. Strīdēties nav jēgas. Neskaidras lietas vienmēr risiniet klātienē, skatoties cilvēkam acīs. Neiesaistieties intrigās. Atcerieties par karmas likumu – nedariet otram to, ko nenovēliet sev. Periodā ikdienā labāk lietot sabiedrisko transportu. Attiecībās valdīs emocijas. Iespējamas mazas vētras, kas ātri norims. Mājās būs daudz nepabeigtu darbu, bet nebūs vēlēšanās tiem ķerties klāt.

MEŽĀZIS. Nelabvēļi nespēs kaitēt, tomēr nav īstais laiks pieņemt sasteigtus lēmumus. Apdomājiet katru sakāmo vārdu. Koncentrējieties uz noteiktu darbības jomu. Vairāk biedrojieties ar pozitīvi noskaņotajiem. Savlaicīgi sniedziet nesavtīgu palīdzību, taču raugiet, lai nekļūstat uzbāzīgs. Neiesaistieties šaubīgos projektos. Mājās varat veikt kādus jauninājumus. Esiet pacietīgs un saprotošs attiecībās ar atvasēm. Veiciniet bērnu nodarbības ar mūziku, mākslu, deju. Gādājiet par mierīgu, mīlestības pilnu gaisotni mājās. Biežāk smaidiet. Ieteicama rosīga darbošanās visiem kopā ar noteiktu mērķi.

ŪDENSVĪRS. Sasparosities realizēt košu ideju. Visu uzreiz gan neizdosies paveikt, tāpēc noskaidrojiet galvenos spēka pielikšanas punktus. Būs nepieciešama gudrība un iecietība, risinot lietišķas sarunas. Var piesaistīt jaunus darbiniekus. Nopietnus lēmumus pieņemot, nesteidzieties. Ikdienā atrodiet iemeslu priekam. Piemērots laiks sulu kūrei un vieglai diētai. Meklējiet domubiedrus kustības nodarbībām. Laiks sākt domāt par atjaunotni izskatā un apģērbā. Dariet ikdienu spilgtāku. Nogludiniet attiecības, noskaidrojiet pērn notikušo pārpratumu. Sirdī būs bailes zaudēt kaut ko nozīmīgu.

ZIVIS. Būs sarežģīti realizēt izstrādāto plānu. Parādiet organizatora spējas, izmantojiet agrākos sakarus, palūdziet kolēģu atbalstu. Centieties apsteigt konkurentus un drīz jutīsit pirmos taustāmos rezultātus. Nauda sāks darboties jūsu labā. Atturieties no solījumu došanas. Samierniecisks klusums attiecībās. Būs maz laika pievērsties ģimenei, apciemot vecākus. Plānojiet laiku, lai pietiek gan darbam, gan atpūtai – tas uzturēs možu garastāvokli. Mājas dzīve prasīs savaldību, pacietību un sapratni. Neizrunātas un nesakārtotas attiecības radīs nemieru sirdī. Apvaldiet emocijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko