Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 23. - 29. februāris

Nedēļas horoskopu 23. - 29. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Izdosies viss, ko darīsit no sirds. Īpaši koncentrējieties uz pašiem būtiskākajiem pienākumiem. Svarīgi darbus kārtīgi izplānot un pie plāna stingri turēties. Padomājiet arī par tālākiem mērķiem. Beidzot atliciniet laiku sava mājokļa paplašināšanai vai dzīvokļa labiekārtošanai. Nekļūstiet kašķīgi, atturieties no intrigu vērpšanas tuvinieku vai kaimiņu starpā. Ja nesaskan domas ar apkārtējiem, iedziļinieties dzirdētajā, bet paklusējiet – katram sava taisnība. Neslēpiet savu paļaušanos uz mīļoto cilvēku, labi vārdi radīs lielu sirsnību attiecībās. Dzīvosiet uzticības un paļaušanās gaismā.

VĒRSIS. Būsit saspringti. Iespējami negaidīti jaunumi darbā. Var mainīties ierastie apstākļi, taču vērtējiet notiekošo optimistiski, jo sirdī arī paši alkāt pēc pārmaiņām. Jauno kārtību uztveriet nopietni. Tiks prasīta lielāka atbildība un mobilitāte. Pacentieties apzināt savas vājās vietas, pieņemiet vadības padomus – tie būs labi domāti. Izmantojiet jebkuru izdevību apgūt jaunas zināšanas arī tad, ja šķitīs, ka iemācītais nekad nebūs vajadzīgs. Var atrisināties kāda sasāpējusi problēma ģimenē. Jūsu lokā var ienākt jauns cilvēks – tādā gadījumā neskatiet vīru no cepures, neizdariet pārsteidzīgus secinājumus.

DVĪŅI. Tuvākajā laikā centieties nesākt neko jaudīgu. Izvērtējiet savas finansiālās iespējas, ģimenē apspriediet atvašu mācībām nepieciešamās tehnikas nodrošināšanu. Var būt arī citi tēriņi, kas radīs nelielas naudas grūtības. Laiks nav īpaši piemērots investīcijām. Uzklausiet piedāvājumus, bet domājiet ar savu galvu, jo spēsit saskatīt gan labo, gan apslēptus zemūdens akmeņus. Vēlēšanās izpestīt draugu no kritiskas situācijas var nelāgi beigties pašiem. Tuvajās attiecībās mierīga stabilitāte. Brīvdienās ģimenē uzkrājiet spēkus jaunajai darba nedēļai. Svētīgi vismaz dažas stundas pavadīt dabā.

VĒZIS. Pieaugs enerģija. Esiet vienādi laipni un izpalīdzīgi pret visiem. Atmetiet grūtsirdību, jo jums ir savs pamats priekam – pat ja to pašlaik vēl īsti nesaprotat. Gribasspēks un jaunas informācijas iegūšana palīdzēs paveikt savulaik atliktu darbu. Var tikt pārbaudītas attiecības ar kādu tuvu cilvēku. Vēlēsities gūt lielāku viņa atbalstu un iesaistīšanos kopīgā lietā. Intuitīvi izpratīsit nelabvēļu nolūkus. Varat apsvērt radikālu pārmaiņu ieviešanu mājās, un tuviniekiem būs jāpieņem jūsu spontānā rīcība. Konsultējieties ar dizaineru. Ar atlaidi izdevīgi iegādāsities nepieciešamu sadzīves tehniku.

LAUVA. Ik pa laikam jutīsities ļoti vientuļi. Taču nav vēlams apkārt meklēt negācijas un trūkumus – uzturieties optimistiski noskaņotu cilvēku sabiedrībā un saskatīsit arī dienu gaišās puses. Vadības lēmums var mainīt dienu plānoto ritmu. Neuzņemieties pienākumus, kas nav jūsu kompetencē – tie tikai pagarinās jūsu darba stundas. Veselībā var izpausties nogurdinošā darba un nemitīgās nervozēšanas rezultāts. Atrodiet problēmas sakni vai mainiet nodarbošanos. Apziniet savus mīnusus un lēnām mēģiniet no tiem atbrīvoties. Uzticiet savas pārdomas vistuvākajam cilvēkam.

JAUNAVA. Rosīsities radošajā sfērā. Veidosiet izstādi, organizēsiet sabiedrisku pasākumu, festivālu, diskusijas vai prezentācijas. Uzmanīgi izvēlieties sadarbības partnerus. Gādājiet par adekvātu samaksu visiem iesaistītajiem. Dažkārt viņu nepārdomātās aktivitātes var traucēt ceļā uz mērķi. Neuzticiet kolēģiem pienākumus, kurus viņi pieredzes trūkuma dēļ vēl nevar izdarīt. Rīkojoties atbilstoši situācijai, palīdzēs veiksmīga apstākļu sakritība. Būtiska būs jūsu komunikācijas prasme. Esiet uzmanīgi dažādu interešu cilvēku sabiedrībā. Nerunājiet lieku.

SVARI. Nemainīgs dienu ritms. Kaitinās nepieciešamība rēķināties ar kādas cilvēku grupas noteiktajiem ierobežojumiem. Darbi bremzēsies no jums neatkarīgu apstākļu dēļ. Ar haotisku rīcību varat izjaukt labi sāktu lietu. Ja neveicas praktiski darbi, uz laiku tos atlieciet. Radīsies domas par darbības virziena maiņu. Sāksiet apsvērt tuva drauga ieteikumus. Ilgosities pēc miera ģimenē, tāpēc nedēļas nogali izmantojiet atpūtai un uzturiet labvēlīgas attiecības savā starpā. Nedusmojieties par mīļotā cilvēka garastāvokļa maiņām. Saskaņu var sabojāt nevērība.

SKORPIONS. Pieņemot nozīmīgu lēmumu, apsveriet visas reālās iespējas. Šajā laikā nav ieteicams izbraukt no valsts. Var gadīties neparedzēti šķēršļi un grūtības atgriezties. Vairāk uzmanības pievērsiet atvašu sekmēm, nežēlojiet atzinīgus vārdus pat par nelieliem uzlabojumiem. Uzmundriniet bērnus, palīdziet viņiem, laiku pa laikam kopā atpūtieties brīvā dabā. Var būt nesaprašanās ar mīļotā cilvēka atvasēm no iepriekšējās laulības. Šā vai tā, bet viņi joprojām ir jūsu bērni – valdiet savu rūgstošo nepatiku. Gādājiet, lai jums nepārmestu labas gribas trūkumu. Svarīgs ir miers un gudra komunikācija.

STRĒLNIEKS. Satraukums sabiedrībā jūs neskars. Dzīvosit savu rūpju pasaulē. Augs enerģija, vēlēsities rosīties, pierādīt sevi darbā. Uzņēmumā iespējamas lielas pārmaiņas, taču jūs varat paļauties uz vadības atbalstu. Sapulcēs sakaitētā gaisotnē svarīgi valdīt emocijas, neapvainot cilvēkus. Apstākļus vērtējiet ar sapratni un iecietību. Izdosies lēnām ķepuroties ārā no parādu jūga. Varēsit brīvāk uzelpot. Neiekrītiet jaunās saistībās. Atturieties no jebkādām azartspēlēm. Gādājiet par ģimenes veselību. Ļoti svarīgs ir labs miegs. Nepieciešamības gadījumā neatlieciet vizīti pie ārsta.

MEŽĀZIS. Reāli skatieties uz apkārt notiekošo, darbojieties "šīs dienas acīm". Atsijājiet negatīvas emocijas. Uzņēmumā var būt sarežģīti panākt jau izstrādātā projekta īstenošanu. Oponenti pārdomāti pārstāvēs savu ieceri, piedāvās lētāku variantu. Neuzspiediet nevienam savu viedokli. Iespējams, jums būs jārīkojas pavisam citādi, nekā sākotnēji domājāt. Darbā radīto sarūgtinājumu nenesiet uz mājām – mīļotais cilvēks jutīsies noguris. Atturieties no garām un tukšām telefonsarunām ar draugiem. Neiesaistieties asās vārdu pārmaiņās ar otru pusīti, jo jebkurš šajā periodā dzimis strīds var ievilkties.

ŪDENSVĪRS. Var izdoties pabeigt lielāku darbu, kas līdz šim bija kaut kur iestrēdzis. Starpnieks palīdzēs nokārtot lietas juridisko pusi. Tagad bez sasprindzinājuma atļaujieties pievērst uzmanību sev būtiskākajam. Esiet apdomīgi tēriņos. Iecerot lielāku pirkumu, novērtējiet savas materiālās iespējas. Neiekrītiet uz pasūtījumiem internetā. Ģimenē nebūtiskas domstarpības. Izgaisiniet tās ar mājīgu noskaņu un sirsnību. Nepārspīlējiet sīkas slimības nozīmi, bet neatstājiet bez ievērības nopietnākus simptomus. Uzmaniet savu mājdzīvnieku. Nepieskatīts suns pēkšņi var aizklīst nezināmā virzienā.

ZIVIS. Arī pelēkajā laikā darbi ies no rokas, un it īpaši tas attiecas uz radošo jomu. Jutīsit kolēģu atbalstu. Panākumus gūsiet ar pietāti un labestību. Tiks pieņemti jūsu izteiktie priekšlikumi un ierosinājumi. Esiet iecietīgi pret aizrādījumiem un kritiskām piezīmēm, lēnām apdomājiet uzklausīto. Neko nedariet ar aizvainojumu sirdī. Piedāvājiet savu palīdzību un risinājumus rūpju nomāktam cilvēkam. Izvairieties no traumas uz ceļa. Var rasties spriedze jaunajās attiecībās. Iespējams, no svešā esat gaidījuši par daudz. Nevienā brīdī neatļaujieties neapdomīgu rīcību. Piedodiet citiem viņu kļūdas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko