Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 3. - 9. februāris

Nedēļas horoskopu 3. - 9. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss var būt atkarīgs no it kā nebūtiskiem sīkumiem. Interesantas tikšanās un sarunas, un, ja būsit pret citiem labvēlīgi noskaņots, viss notiks, kā vēlaties. Var uzrunāt cilvēks, ar kuru jau sen esat sarāvis saites. Esiet laipni atturīgs. Radošajiem darbosies iztēle, veiksme iedvesmos. Saprātīgu ideju atbalstīs domubiedri. Būs iespēja rast jaunu peļņas avotu. Neņemiet kredītu, arī neaizdodiet naudu. Ceļā pārliecinieties par drošību. Neļaujiet ierūsēt ilgstošām attiecībām – atbrīvojieties, baudiet notiekošo, uzticieties mīļotajam cilvēkam.

VĒRSIS. Jutīsit, ka darāt ne to, kam esat gatavojies. Ja nelemsiet aiziet no darba vai citādi mainīt esošo situāciju, nepieļaujiet konfliktu ar darbadevēju. Slāpējiet emociju brāzmas. Rēķināsities ar apkārtējo atbalstu, bet kolēģi stāvēs malā, neiesaistīsies skandālā. Pirms ejat mājās, izvēdiniet galvu – varat doties uz kino vai kafejnīcu, izrunāties ar draugu pa telefonu. Būsit tik pārņemts ar notiekošo, ka ar tuviniekiem ģimenē nevēlēsities sarunāties, taču neļaujiet klusumam ieilgt – vismaz tuvākajam cilvēkam izskaidrojiet nelāgā garastāvokļa iemeslus. Jūsu klusēšanu pārdzīvos arī atvases.

DVĪŅI. Iespējams, šis periods izvērtīsies trauksmaināk, nekā gaidījāt, taču uzturiet mieru sirdī. Nepievērsiet uzmanību skauģiem un nelabvēļiem – apkārtējā vidē tādi vienmēr bijuši un būs. Jūsu veselība svarīgāka par visu. Ja laime pati iekrīt rokās, nebazūnējiet par to pa visu pasauli. Savaldiet emocijas, ar vēsu prātu izvērtējiet situāciju. Būs grūti nosēdēt uz vietas. Piekritīsit organizatoriskiem darbiem, parādīsies azarts, būsit gatavs riskēt, pieņemt drosmīgu lēmumu. Tas viss modinās jaunu redzējumu uz notiekošo, kļūsit aktīvāks un enerģiskāks. Radoši strādājošie atradīsies viļņa virsotnē.

VĒZIS. Būs vieglāk, ja izplānotajai rīcībai sagatavosit vairākus variantus. Aktīvāk risināsies finanšu darījumi, nedaudz palielināsies personiskie iekrājumi, taču to stabilitāte atkarīga no organizēto pasākumu izdošanās. Varat nokļūt neierastā vidē. Ar savu pieredzi novērtējiet situāciju un atbilstoši mierīgi rīkojieties. Pacentieties radīt par sevi labu pirmo iespaidu. Jauna mīlestība būs daudzsološa un prasīga. Pēkšņi pārsteigts, nezaudējiet galvu, apdomājiet katru savu soli, nesteidziniet notikumus. Varbūt labāk uz kādu laiku palikt vienatnē, lai saprastu sevi un rīkotos, nevienu neaizvainojot.

LAUVA. Veiksmīgs periods. Uzlabosies veselība, atjaunosies enerģija. Atradīsit sponsorus nopietnam projektam. Pabeidziet iesāktos darbus, atbrīvojiet ceļu jaunām idejām. Ejiet cilvēkos. Dibināsit jaunus kontaktus, kas noderēs darbā. Apdomīgi un bez steigas risiniet finanšu lietas. Var organizēt izklaides pasākumu kolēģiem. Ģimeni nomāks lielie rēķini, būs grūti savilkt jostu ciešāk, it īpaši, ja jums ir mazi bērni. Taču neskumstiet, problēmas atrisināsies gandrīz pašas no sevis. Par spīti visam uzturiet tuviniekos možu garu. Ja ir iespēja, kopā biežāk dodieties ārpus mājas, izvēdiniet no galvas negatīvās domas.

JAUNAVA. Ne viss notiks, kā iecerēts. Būs dienas, kad nāksies meklēt jaunus risinājumus ierastām problēmām. Darbā no jums gaidīs atsaucību, iesaistīšanos kopīgā projektā, taču būsit noguris, ilgosities pēc vienatnes. Tādas iespējas nebūs, tāpēc pieņemiet esošo par labu esam, turpiniet darbu komandā. Tuvajās attiecībās uz kādu laiku vēlama emocionāla distance. Izvairīsities no kompānijām, kurās agrāk labi jutāties. Centīsities atrast vietu konkrētajā dzīves posmā, saprast savas izjūtas. Prieku sniegs labas grāmatas, filmas un mūzika. Neļaujiet ģimenei izjust savu smago noskaņojumu.

SVARI. Lielāko daļu laika aizņems ikdienišķas darīšanas. Orientējieties uz darbu komandā, strādājiet pēc plāna un gādājiet, lai viss saplānotais arī tiktu izpildīts. Atstātās «astes» nākamajā dienā palēninās darbus. Vadība var piedāvāt jums labvēlīgu pavērsienu. Ģimenē iespējamas domstarpības, nespējot saskaņot brīvdienu plānus. Nomierinieties un objektīvi izvērtējiet situāciju. Bērni tieksies pēc abu vecāku klātbūtnes. Atvases uzticēt vecvecākiem un pašiem aizskriet katram uz savu pusi nebūs variants. Tuvajam cilvēkam nedāviniet kaut ko steigā iegādātu – tas liecinās par klaju nevērību.

SKORPIONS. Enerģijas pieplūdumu izmantojiet svētīgiem mērķiem. Periods labvēlīgs dažādiem jauninājumiem darbā. Nāksies ļoti piedomāt pie saviem izteicieniem. Ja esat pārliecināts par savu rīcību, dodieties uz priekšu – uzņēmīgajiem un tālredzīgajiem vērsies daudzas durvis, lēmumi būs jums labvēlīgi. Spēsit veiksmīgi tikt galā ar ceļā radušos šķērsli. Viss būs labi, ja riņķī un apkārt neklāstīsit par savām veiksmēm. Dienu ritumā neaizmirstiet par fiziskām aktivitātēm – vislabāk ar tām nodarboties pulciņā, kur cits citu uzmundrina. Ģimenē sakiet labus vārdus, atbalstiet tuvinieku saplānotās izklaides.

STRĒLNIEKS. Uzmanieties no kļūdām, neapdomātiem spriedumiem, asiem vārdiem, agresīvas rīcības. Šobrīd jums nepieciešams miers, apdomība, spēja piekāpties. Samierinieties ar tiešo darbu veikšanu un mierīgiem vakariem draugu vai tuvinieku lokā. Labi strādāt individuāli. Atturieties no nejaušas iepazīšanās dāsniem bezpamata solījumiem. Vairāk rūpējieties par sevi. Var iepirkties izpārdošanās ārzemju brauciena laikā, apmeklēt spa, izlikt enerģiju baseinā vai doties uz pirti. Ģimenes cilvēkiem saticīgs kopā pavadīšanas laiks. Pievērsiet uzmanību mājdzīvnieka veselībai.

MEŽĀZIS. Labs laiks projektiem. Pierādīsit savas zināšanas un varēšanu. Iespējams nogludināt pretrunas un panākt vienošanos. Nepārkāpiet likumus. Jums var tikt piedāvāta nopietna izvēle – tādā gadījumā nepieņemiet lēmumu steigā. Nekad nebūs par daudz labvēlības pret līdzcilvēkiem, to pašu saņemsit pretī. Nav īstais laiks rīkoties ar lielākām naudas summām. Uzlabojot komfortu mājās un risinot sadzīviskas situācijas, varēsit paļauties tikai pats uz sevi. Brīvdienās iespējamas domstarpības ģimenes locekļu vidū. Būs grūti vienoties par plāniem, atvases būs kaprīzas un spītīgas.

ŪDENSVĪRS. Var rasties neviennozīmīga situācija. Nebūsit gatavs kompromisiem, kaislības virmos ne pa jokam. Var nākties meklēt izeju ļoti sarežģītā situācijā. Būs jāpierāda savas priekšrocības, runāsit ar vadību, atradīsit gudrus sabiedrotos. Daudz laika paņems sabiedriskā dzīve. Pārlieku ilgā atrašanās ārpus mājas var aizdegt greizsirdības liesmiņu. Esiet iejūtīgs. Kur vien iespējams, ņemiet līdzi savu otro pusīti. Nesoliet zelta kalnus, esiet vienkārši mīļš un uzmanīgs. Izdariet kaut ko skaistu pirmo reizi. Neaizmirstiet uzslavēt sevi un mīļoto par visu labo, kas ar jums noticis.

ZIVIS. Var nākties atgriezties pie agrāk pieņemtiem lēmumiem. Neļaujiet sevi iespaidot negatīvi noskaņotam cilvēkam. Tikai jums pašam ir spēks uzturēt sevī optimismu. Izmantojiet radušos iespēju pierādīt sevi – tas izdosies bez lielas piepūles. Naudas lietās jābūt īpaši piesardzīgam. Mēģiniet iztikt ar paša rīcībā esošiem naudas līdzekļiem. Nav vēlams aizdot savu auto citam. Attiecību jomā viens otram sniegsit daudz prieka, taču, ja neesat gatavs saistīt savu dzīvi ar otru cilvēku, runājiet skaidru valodu, jo neskaidrā situācija nogurdinās gan vienu, gan otru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko