Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Nedēļas horoskops: 7. - 13. jūnijs

Nedēļas horoskopu 7. - 13. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs iespēja iepeldēt dziļākos ūdeņos, un to sekmēs mērķtiecīga rīcība. Tiks novērtēta jūsu iniciatīva darbā. Uzmanīgi uzklausiet vadības aizrādījumus. Varat gūt ienākumus tur, kur vismazāk to gaidāt. Necentieties izcelt savu materiālo stāvokli. Turpiniet izglītoties un gūt pieredzi. Steiga vai neprecizitāte var likt šķēršļus ceļā uz panākumiem. Liktenīga satikšanās var apdraudēt esošās attiecības. Maz piemērots laiks tālākiem vai tuvākiem izbraucieniem. Infekcijas gadījumā palieciet mājās visu slimības laiku – veselībai nepieciešams režīms un sirdsmiers. Ļaujiet sevi palutināt.

VĒRSIS. Notikumi vīsies ap naudu. Pārdošana, aizdošana vai aizņemšanās ritēs steigā un nepārdomāti. Tas var nopietni sarežģīt dzīvi. Atturieties veikt jebkādus nopietnākus finanšu ieguldījumus. Nebūs dūšas atsaukties jauna darba piedāvājumam. Ja kāds darbs neveicas, atlieciet to uz neilgu laiku. Valsts iestādē iespējama neparedzēta pārbaude, turiet kārtībā dokumentāciju. Tuvību balstiet uzticībā un maigumā. Spēsiet noregulēt pēkšņas nesaskaņas. Var nākties piekrist kompromisiem. Atvases lūgs apmaksāt izbraucienu. Uzklausiet, apspriediet, rīkojieties pēc savas pārliecības un iespējām.

DVĪŅI. Emocionāls laiks. Iespējamas nelielas pārmaiņas dienu ritumā. Labs paziņa aicinās strādāt kopā ar viņu, taču neatklās piedāvājuma mīnusus. Nesteidzieties piekrist jaunam darba piedāvājumam, palūdziet apdomas laiku, izvērtējiet savas iespējas. Nav labvēlīgs laiks līgumu slēgšanai uz ilgāku laika periodu. Attiecībās ar kolēģiem esiet laipni, izpalīdzīgi, bet nekļūstiet pārāk atklāti. Ierastās attiecībās saglabāsiet kopīgo dzīves skatījumu. Ar dzīvesbiedru laikus apspriediet kopīgus mērķus bērnu tālākajā izglītībā. Novērtējiet atvašu talantus. Platoniska mīlestība neļaus mierīgi gulēt naktīs.

VĒZIS. Sāciet katru jaunu dienu ar spirgtu labrītu. Centieties uz notikumiem skatīties pozitīvi, neļaujiet čīkstētājiem mazināt jūsu možo noskaņojumu. Intuīcija bieži pateiks priekšā pareizos lēmumus. Atturieties sadarboties ar cilvēku, kurš netur doto vārdu. Stress var pasliktināt pašsajūtu. Nepacietīgi gaidīsit mīļotā cilvēka pozitīvo atbildi. Iespējams finansiāls atbalsts no tuva ģimenes drauga. Palutiniet sevi ar atpūtas stundām vai pat dienām tīkamā sabiedrībā. Līdzsvarojiet attiecības ģimenē. Kāds no tuviniekiem var izmantot jūsu labestību, uzstādot pēkšņas prasības.

LAUVA. Mēdz teikt, ka viss sākas no galvas. Domājiet labas domas. Esiet gatavi kādam patīkamam dzīves pagriezienam. Veiksies spirgtā noskaņojumā darītais un labi iesāktais. Laiks piemērots tālākam komandējumam. Jaunais kolēģis vēlēsies iejusties kolektīvā. Neliedziet padomu. Ceļā nepārsniedziet noteikto braukšanas ātrumu, nevienu neapsteidziet. Dažādojiet savu vizuālo tēlu – būs daudz iespēju to izdarīt. Iespējami uztraukumi atvases vai audzēkņa dēļ. Mierīgi vērtējiet situāciju, nekrītiet panikā. Klusējot uzklausiet mūžīgo pesimistu, bet nečīkstiet kopā. Baudiet vasaru, lai dienas nes prieku.

JAUNAVA. Prasme risināt problēmas cels jūsu autoritāti kolēģu acīs. Piesardzīgu darīs partnera rosināts priekšlikums. Mutvārdu norunām nebūs reāla pamata, nostipriniet nolemto rakstveidā. Domājiet, atturieties no riska. Uzturiet emocionālu saikni ar tālumā mītošiem ģimenes locekļiem. Šajā vasarā nerīkojiet plašas jubilejas svinības ne mājās, ne ārpus tām. Esiet atbildīgi par cilvēkiem, ar kuriem turaties kopā. Uzmaniet veselību. Romantikas dzirksti attiecībās uzturēs spēja dažādot ikdienu. Pašiedvesma palīdzēs tikt uz kājām pēc infekcijas. Mieriniet zem emociju lavīnas grimstošo atvasi.

SVARI. Gūtajā informācijā pašam nopietni jāpārbauda fakti. Var noklīst vai tikt pazaudēta kāda personīga manta. Iespējams negaidīts sarežģījums naudas lietās. Nešķiedieties ar līdzekļiem, varat palikt bešā. Piemērots periods zemes pirkšanai vai celtniecības darbu dokumentu kārtošanai. Mājās svarīgi izrunāt savas problēmas un izteikt arī prieku. Esiet iejūtīgi, uzklausiet mīļotos. Dalieties ar ģimenes locekļiem savās iecerēs. Atzīstiet vecāku pūles, pateicībā sirsnīgi samīļojiet viņus. Tuvajās attiecībās būs jau iepriekš gaidītā labā saprašanās. Atbalstiet mīļoto ar domām un darbiem.

SKORPIONS. Labvēlīgs periods jauniem piedzīvojumiem un kontaktiem. Negrimstiet ilūzijās, skeptiski uztveriet mutiskus solījumus. Esiet punktuāli. Šī jūsu īpašība tiks augstu novērtēta. Materiālā ziņā situācija diezgan neskaidra. Lēnām viss nokārtosies, bet ar kaut ko nāksies samierināties. Par laimi, jums pašreiz nav degošu vajadzību. Savas problēmas risiniet bez citu palīdzības. Radu saimē neliela nesaprašanās, kuru jums izdosies veiksmīgi nokārtot. Svaigi ieplaisājušas attiecības labojiet, kamēr nav par vēlu. Brīvā brīdī izrevidējiet telefona grāmatiņu – iespējams, daudzi kontakti jau zaudējuši nozīmi.

STRĒLNIEKS. Iespējama īslaicīga finansiāla nestabilitāte biznesā. Atbalstītāji nespēs sniegt reālu palīdzību, tāpēc svarīgi gudri izplānot jūsu rīcībā esošo līdzekļu izlietojumu. Var aizkavēties plānotā došanās atvaļinājumā. Apstākļu spiestiem, nāksies samierināties ar reālo situāciju. Ģimenē atļausities mazus tēriņus, iegādājoties ilgotas grāmatas vai jaunu apģērbu. Iespējama viegla infekcija. Pēc slimošanas svarīgi ievērot dienas režīmu, ar joni nepalielinot darba slodzi. Varbūt jāatsakās no sarežģītāka un tālāka brauciena. Garastāvokli uzlabos fiziska rosība dabā.

MEŽĀZIS. Izvairieties no konfliktsituācijām. Var būt darīšana ar cilvēku, kuram trūkst mēra sajūtas. Pacentieties saprotami un vienkārši skaidrot savu viedokli kolēģiem un žurnālistiem. Līdzdarbojieties savu mīļo dzīvē – garlaicīgi nebūs. Apsveriet katru savu soli attiecībās, lai pārpratuma dēļ pēkšņi nenonāktu pie sasistas siles. Vienmēr aktīvi pildiet savas apņemšanās. Nevajadzētu būt pārgalvīgiem, ierobežojiet vētraino fantāziju – tas ļaus lietas skatīt patiesajā gaismā. Pievērsiet uzmanību atvasēm, ko viņi dara un ar ko pavada laiku. Varbūt jālabo kāda negaidīta liksta vai nepamanīta atkarība.

ŪDENSVĪRS. Skeptiski izturieties pret uzslavām un glaimiem. Paši sev lieciet atzīmi par paveikto. Pārvariet vēlmi visam atmest ar roku un paiet malā. Privātajā dzīvē risināsies mierīgi, paredzami notikumi. Nelieli strīdi mājās, kad brīžiem šķitīs, ka ģimenē katrs skrien uz savu pusi. Kontrolējiet atvašu vasarīgo rosību. Pacentieties uzturēt kopīgus saskarsmes punktus. Nodarbojieties ar aktivitātēm dabā. Mīļotais cilvēks jums pievērsīs mazāk uzmanības, jo būs aizņemts ar saimniecību. Izklaidēs ievērojiet mēru, lai neciestu veselība. Brīvāk pieejiet neveiksmēm, kas ir neizbēgamas. Būs arī gaiši brīži.

ZIVIS. Varat paļauties uz intuīciju. Atmetiet šaubas, uzticieties saviem spēkiem un zināšanām. Sadarbojieties ar dzīves uzskatos sev līdzīgiem. Ir iespējams kāpt pa karjeras kāpnēm. Turpiniet iesāktus darbus, jaunus uz neilgu laiku atlieciet. Arī paredzēto sarunu ar atbalstītājiem pārbīdiet uz vēlāku laiku. Var nākties karsti aizstāvēt savas ieceres. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus, iesaistīties finansiālās operācijās. Īpaši rūpīgi jāpārbauda katrs rēķins, kas saistīts ar jūsu vārdu. Atdodiet parādus, pabeidziet praktiskus darbus mājās. Esiet elastīgi un atsaucīgi sarunās ar atvasēm. Protiet piekāpties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko