Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 9. - 15. februāris

Nedēļas horoskopu 9. - 15. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Rūpīgi plānojiet darbus. Varat noslīpēt kādas noderīgas zināšanas. Atturieties no negatīvām emocijām komandā jau tā saspīlētā situācijā, esiet atbalsts un miera nesējs kolēģiem. Var būt pozitīvi jaunumi ienākumu bilancē. Aizņemtības dēļ neatstājiet otrā plānā mīļu attiecību uzturēšanu ģimenē un, lai nerastos pārpratumi, izskaidrojiet tuviniekiem situāciju. Brīvdienās uzņemieties līdera pozīciju, mudiniet visiem kopā kārtīgi izvējoties, slēpojiet, nūjojiet, soļojiet ātrā tempā. Var plānot īsu atpūtas braucienu jau gaisā jūtamajās pavasara nedēļās. Neatstājiet novārtā savus mīļos seniorus.

VĒRSIS. Paļaujieties uz savām spējām un talantu. Netrūks ideju, turiet tās prātā. Ar visu tiksiet galā bez palīdzības no malas. Spēsit panākt cerēto vienošanos darbā. Nedaudz var aizkavēties kāda atlīdzība vai maksājums. Gūsiet uzvaru cīņā par taisnību, taču tas paņems daudz spēka. Sakārtojiet īpašuma dokumentus – var gadīties, ka drīz tie būs nepieciešami. Neuzmanības dēļ neizmetiet e-pastā nonākušu svarīgu paziņojumu. Esiet piesardzīgs uz slidenām ietvēm. Mājās būs nepieciešama emocionāla gudrība un intuīcija. Atrodiet racionālu skaidrojumu nesaprašanās iemeslam.

DVĪŅI. Darbus nāksies veikt saspringtā noskaņojumā, aktīvi darbosies pretējā nometne. Pamatojiet savu viedokli. Pieaugs emocionālā spriedze, taču centieties saglabāt mieru un pacietību, nepaaugstiniet balsi. Neperiniet intrigas, būs jāglābj situācija. Paļaujieties uz cilvēku godprātību un ierosiniet atklātu balsošanu. Liela apdomība nepieciešama finanšu lietās. Neuzmanība un vieglprātība var sagādāt neplānotus izdevumus. Gādājiet par mugurkaula atveseļošanu. Neslinkojot izpildiet norādītos vingrojumus. Paļaujoties uz mīlestību un sirsnību, varat kļūt par labu zibensnovedēju ģimenē.

VĒZIS. Iespējamas reformas darbā. Sagatavojieties izmantot apstākļu sakritības savā labā. Jums var tikt uzticēti apgrūtinoši, bet labi atalgoti darbi. Atturieties no skarba runas veida un nepamatotas nepiekāpības. Neapdraudiet karjeras izaugsmi; nodrošinieties ar uzticamiem atbalstītājiem, kas palīdzēs sarežģītos brīžos. Neatkarīgi no ārējiem apstākļiem mājās uzturiet mieru un labestību. Uz jūsu pleciem var gulties pienākums parūpēties par kādu tuvinieku. Pieņemiet skarbo realitāti. Atcerieties, ka šis nav viegls laiks arī atvasēm. Palīdziet, kur vien varat. Pasargājiet bērnus no nelabvēlīgas vides un draugiem.

LAUVA. Atturieties no apātijas un sevis žēlošanas. Nosakiet mērķus un rīkojieties! Aplieciniet profesionālās spējas. Var traucēt nepacietība un steiga. Kāds mudinās domāt par darba maiņu, taču pat neapsveriet šo ideju! Pašlaik nebūs viegli atrast labāku variantu. Ja naudas ziņā rīkosities ar prātu, varēsit padomāt par īpašuma iegādi. Ieteicamas sporta nodarbības ar atbilstošu fizisku slodzi. Atcerieties, ka vingrot varat arī dzīvoklī un jebkuras atrunas no sportošanas liecina tikai par jūsu slinkumu. Neuztveriet atvašu iespītēšanos kā nenovēršamu problēmu. Jāmācās no pašu izdarītām kļūdām.

JAUNAVA. Rūpējieties par savu labo vārdu profesionāļu saimē. Atļaujieties sevi uzslavēt un uzmundrināt par sasniegto. Nevienu darbu neatstājiet uz pēdējo brīdi. Var rasties pārdomas par dzīvesvietas maiņu vai izdevīgu darba piedāvājumu. Apsvērsiet ieceri pievērsties individuālam radošam darbam. Apkopojiet savu drosmi un uzņēmību, nodrošinieties ar atbalstītāju. Uzlabosies gaisotne ģimenē, un tas atspoguļosies arī jūsu pašsajūtā. Vecāku iespītēšanās var sagādāt raizes, tomēr nekļūstiet skarbs. Uz atvašu jautājumiem atbildiet tieši, nelaipojiet – labāk skarba atklātība nekā saldi meli.

SVARI. Labs noskaņojums gaišai dienai. Raiti risināsies darbi. Radīsies nepieciešamība pieņemt nozīmīgu lēmumu. Lieciet lietā savas intelektuālās spējas, sakārtojiet darbus to svarīguma secībā. Nedaudz niķosies tehnika – tas iekavēs solītā nodošanu termiņā. Nenonieciniet kolēģu paveikto, aizrādījumus izdariet uzmundrinoši. Palīdziet partnerim nokārtot būtiskas lietas, rast atbildi uz svarīgiem jautājumiem. Uzmanīgi sadarbojieties ar plašsaziņas līdzekļiem – jūsu teiktais nebūs atsaucams. Atvēliet naudu kvalitatīvu instrumentu iegādei. Izklaidēs atturieties no pārgalvības un riska.

SKORPIONS. Pēkšņi var rasties ierobežojoši apstākļi iecerēto plānu realizācijai. Esiet urķīgs un neatlaidīgs. Konflikta situācijā rīkojieties godprātīgi. Neapvaldītas emocijas padziļinās strīdu. Veiksmīgs laiks radošam darbam. Nepametiet aizsākto pusratā. Var likt pamatus individuālam uzņēmumam. Sākot jaunus projektus, meklējiet investorus ārzemēs. Naudu ieguldiet prātīgi, kaut arī zaudējuma iespējas pagaidām šķiet minimālas. Būsit apmierināts ar ienākumiem. Skubiniet tuviniekus būt praktiskākiem. Vairāk laika atvēliet atvasēm. Nekautrējieties atzīt un labot pieļautās kļūdas. Rūpējieties par mieru ģimenē.

STRĒLNIEKS. Darbā turpiniet iesākto. Nežēlojiet pūles mērķa sasniegšanai. Esiet uzmanīgs pret kolēģiem, atturieties no intrigām. Neklāstiet savas personīgās problēmas. Ieplānojiet laiku veselības pārbaudēm. Atrodiet uzticamu ģimenes ārstu, kuram varat atklāt savas problēmas un rast risinājumu. Neatlaidīgi radiniet pie kārtības atvases. Veltiet uzmanību savam ārējam izskatam, pārlūkojiet garderobi. Bez žēlošanas atsakieties no vairākus gadus nelietotā. Jaunu apģērbu iegādājieties, rēķinoties ar saviem gadiem – jaunāki nekļūstam, bet vienalga jāturas uz strīpas. Attiecībās svarīgas kopīgas intereses.

MEŽĀZIS. Šis periods nav piemērots lieliem izrāvieniem. Iespējama pastiprināta kontrole no vadības puses, var tikt ierobežots projektu finansējums. Nav vēlams sākt jaunas mācības vai ilglaicīgus projektus. Būs daudz ideju, bet apstākļu dēļ ne viss piepildīsies. Ierastie darbi labāk veiksies dienas pirmajā pusē. Sabiedrībā atturieties no negatīvām emocijām. Ģimenē atsalumu var radīt skarbi, nogurumā pateikti vārdi. Atvases kļūs noslēgtākas, ierausies sevī. Ieteicams ieklausīties, pieslīpēties, pielāgoties, nevis pamācīt tuviniekus. Atveriet sirdi mīlestībai. Pelēkā josla drīz beigsies, būs labi.

ŪDENSVĪRS. Ilgosities pēc stabilitātes un miera. Pagaidām nebūvējiet gaisa pilis, esiet pragmatiskāks. Kolēģu neizdarības dēļ var bremzēties darbi. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību un izteiksmes veidu. Svarīgi situāciju vērtēt ar plašāku skatu. Stresā dodot vaļu emocijām, varat zaudēt paškontroli. Kāds to var censties izmantot savā labā. Taču pienāks laiks priecāties arī par labām lietām. Nenesīsies prāts uz izklaidēm. Ģimene un tuvāko draugu loks būs jūsu stabilais balsts. Stiprinās mājas miers un klusums, piepildījumu un garīgo pacēlumu sniegs laba grāmata, mūzika vai filma, sarunas.

ZIVIS. Harmonisks un mierīgs pavasara gaidīšanas laiks. Labs periods karjeras stiprināšanai. Esiet uzmanīgs, veidojot kontaktus. Uzticieties intuīcijai. Pielāgojieties jaunajam, tad pārmaiņās tiksit cauri bez jūtamiem zaudējumiem. Investējiet līdzekļus, ja jūtat drošu pamatu uzsāktajam. Jūsu radošums izpaudīsies praktiskajā dzīvē. Var turpināt izglītoties, plānot atvaļinājumu, kurā traukties pa pasauli, vai vienkārši pārkārtot mājokli. Ilglaicīgas attiecības sniegs mieru un gandarījumu. Dariet dzīvi skaistāku, rūpējoties par savām atvasēm un mazbērniem. Enerģiju un iedvesmu dos aktivitātes dabā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko