Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālu un finālu varēs vērot uz Forum Cinemas ekrāniem

Kinoteātris Forum Cinemas 9. un 13. maijā tiešraidē uz lielākā kino ekrāna Baltijā pārraidīs Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālu un finālu. Tā ir vēl nebijusi iespēja vērot mākslinieku krāšņo šovu uz lielajiem kino ekrāniem oficiālos seansos. Biļetes jau pārdošanā.

Šā gada 9. maijā plkst. 22.00 Forum Cinemas uz lielā ekrāna notiks Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmā pusfināla tiešraide, kurā iespējams vērot arī latviešu delegācijas Sudden Lights cīņu par dalību finālā. Savukārt 13. maijā plkst. 22.00 pārraidīs konkursa finālu, kur tiks noskaidrots 2023. gada Eirovīzijas uzvarētājs. Abas translācijas notiks Forum Cinemas Premium kvalitātes auditorijā ISENSE, kas ir lielākā kinozāle Baltijā, bet apmeklētājus no plkst. 21.00 kinoteātrī sagaidīs pārsteigumi.

2023. gada Eirovīzija notiek Liverpūlē, kur to kopīgiem spēkiem organizē Ukraina un Apvienotā Karaliste. Pirmā pusfināla translācija būs iespēja kopā atbalstīt Latvijas grupu Sudden Lights ar dziesmu Aijā, vērojot to cīņā ar 14 citām dalībvalstīm par vietu konkursa finālā, kur gaidāma saspringta 26 valstu sacensība, skatītājiem Forum Cinemas baudot košos un ekstravagantos priekšnesumus uz augstas izšķirtspējas ekrāna labākajā skaņas kvalitātē.

Mākslas un kultūras pasākumi nereti papildina ierasto Forum Cinemas programmu – kinoteātris ikdienā piedāvā ne tikai filmu repertuāru, bet arī pasaulē lielu atzinību ieguvušu mākslinieku izstādes, operas izrādes vai teātra uzvedumus, kā arī dažādus citus mūzikas notikumus, to skaitā albumu pirmatskaņojumus un koncertfilmas. Tomēr Eirovīzijas dziesmu konkursa translēšana uz kino ekrāniem ir ekskluzīvs notikums, kas notiek pirmo reizi. 2023. gada Eirovīziju translēs vairākās valstīs vairāk nekā 500 kinoteātros, un Latvijā konkurss būs vērojams tieši Forum Cinemas. Biļetes uz Eirovīzijas pusfināla un fināla seansiem pieejamas Forum Cinemas aplikācijā, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja