Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pērkons ar koncertiem Dzintaros atklāj vasaras koncertturneju

Ar diviem koncertiem Dzintaru koncertzālē – 8. jūlijā plkst. 20 un 9. jūlijā plkst. 21 – vasaras koncertturneju atklās leģendārā grupa Pērkons. Programma Sapumpurots zars, kas šogad izskanējusi jau 18 pārpildītos koncertos visā Latvijā, pēc maza pārtraukuma tiks piedāvāta skatītājiem, šoreiz – brīvdabas estrādēs. 

8. jūnija koncerts būs īpaša labdarības akcija, kuras mērķis – sniegt atbalstu tiem Jūrmalā dzīvojošajiem bērniem, kurus skārusi neizārstējama slimība – cerebrālā trieka. Labdarības koncertu rīko grupas Pērkons menedžments sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi, biedrību Lions club Jurmala (Jūrmalas Lauvu klubu), projekta ideju atbalsta arī Rotari klubs.

"Itin visiem veselības grūtībās nonākušajiem cilvēkiem – kā lielajiem, tā mazajiem – svarīgākais ir apziņa, ka viņi savās grūtībās nav vieni: apkārtējo atbalsts un mīlestība ir ļoti svarīgi! Galvenais – caur tuvību just cilvēcisku prieku," uzsver dziedātāja Ieva Akuratere, kura kopā ar Pērkona kolēģiem ir bieža viešņa visdažādākajos labdarības koncertos.

Programma Sapumpurots zars, kurā iekļautas visu laiku labākās Pērkona dziesmas, ir grupas dalībnieku dāvana ne tikai saviem faniem visā Latvijā, bet arī pašiem sev: proti, 55. dzimšanas dienu šogad svin Ieva Akuratere, Juris Kulakovs un Leons Sējāns, bet dziedātājam Raimondam Bartaševicam šajā Čūskas gadā apritēs 60. Bez zīmīgiem gadskaitļiem neiztiek arī Juris Sējāns un Ikars Ruņģis: Juris uz skatuves dažādos muzikālos projektos aizvadījis apaļus 45 gadus, bet Ikars svin 25 gadu jubileju, kopš sācis muzicēt Pērkonā.

Pēc koncertiem Dzintaros koncertprogramma skanēs Durbes estrādē Tukumā (11. jūlijā plkst. 19), Jelgavas Uzvaras parkā (26. jūlijā plkst. 19), koncertdārzā Pūt, vējiņi! Liepājā (2. augustā plkst. 19), bet grandiozais turnejas noslēgums notiks Ogres salā (22. augustā plkst. 22). 

Biļetes uz visiem koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās visā Latvijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja