Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Prāta vētra noslēdz šīs vasaras koncerttūri Gads bez kalendāra

Šajā nedēļas nogalē grupa Prāta vētra ar grandiozu koncertu Mežaparka Lielajā estrādē noslēdza 2022. gada koncerttūri Gads bez kalendāra. Koncerttūrē kopā ar teju 110 000 klausītājiem pavadītas piecas saviļņojuma pilnas un notikumiem bagātas nedēļas visā Latvijā – Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī un Rīgā.

“Pieci fantastiski vakari visos Latvijas novados un Rīgā - tās ir neaizmirstamas sajūtas! Gaiziņlieluma paldies visiem skatītājiem, mūsu draugiem mūziķiem un arī lieliskajai tehniskajai komandai par atbalstu, iedvesmu, kopābūšanu un emocijām, ko piedzīvojām!” pauž “Prāta Vētra” – Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Jānis Jubalts un Māris Mihelsons. Uz koncertiem grupas fani mērojuši ceļu arī no Polijas, Anglijas, Spānijas, Norvēģijas, Kanādas un citām valstīm. “Gads bez kalendāra” koncertus baudīja gandrīz 3 000 ukraiņu, kā arī SOS ciematos, internātskolās un bērnu aprūpes namos dzīvojošie bērni, kuri koncertus varēja apmeklēt bez maksas.

“Prāta Vētra” saka sirsnīgu paldies mūziķiem, kuri ar nerimstošu enerģiju piedalījās katrā tūres koncertā – Ingaram Viļumam, Nelli Bubujancai, Uldim Beitiņam, Kasparam Vizulim, grupas bekvokālistēm Lindai Anetei Rušeniecei, Unai Danielai Aizgalei, Gabriēlai Zvaigznītei un etno mūzikas grupai “Tautumeitas”. Visos koncertos kā īpašais viesis uzstājās Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu “SHIPSEA”. “Gads bez kalendāra” koncertos piedalījās arī “Prāta Vētras” draugi - mūziķi ansis, Gustavo, Dons, Intars Busulis, grupa “Instrumenti” un Kristīne Pāže.

“Prāta Vētras” komanda pateicas sadarbības partneriem un atbalstītājiem – “Balcia Insurance SE”, TC Spice, “Neste Latvija”, DSV, “City Bee”, Samsung, LMT, ziņu portālam Delfi.lv, TV3 Group, “Dienas Mediji”, žurnālam “OK!”, Radio TEV, inbox.lv, kā arī Jelgavas, Valmieras, Daugavpils un Ventspils pilsētu pašvaldībām.

Grupa saka paldies par skaistajām fotogrāfijām un video, ar kuriem cilvēki dalījušies sociālajos tīklos visu tūres laiku, tos var apskatīt meklējot mirkļbirku #gadsbezkalendāra. Grupas “Prāta Vētra” aktivitātēm arī turpmāk var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos Facebook https://www.facebook.com/BrainStormLV un Instagram https://www.instagram.com/brainstormofficial/.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja