Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Grupa Camouflage Rīgā spēlēs hitus

Nespēlēt tās divas dziesmas, kuras publika no mums gaida visvairāk, būtu sava veida iedomība, necieņa pret klausītājiem, kuri tās grib dzirdēt. Protams, ir tāda lieta kā apnikums, taču koncertos šīs dziesmas katru reizi dzīvo jaunu dzīvi, kuras sastāvdaļas vairs nav tikai notis, teksts un instrumentu spēlētās skaņas.

Klāt nāk arī publikas reakcija, un mēs uzlādējamies no tās enerģijas, ko mums dod klausītāji. Tā neilgi pirms vācu sintpopa grupas _Camouflage_ Rīgas koncerta, uz mirkli atrāvies no darbiem savā piemājas dārzā, telefonintervijā žurnālam _Izklaide TV_ teica _Camouflage_ līderis Markuss Meins, tādējādi apliecinot, ka negrasās sekot _Radiohead _ un _Placebo_ piemēram, kas no koncertu programmas savas populārākās dziesmas mēdz izsvītrot bez žēlastības. Jo _Camouflage_ patiešām ir divas dziesmas, kuras popularitātes ziņā krietni pārspēj pārējās, un tās ir _The Great Commandment_ un _Love Is a Shield_. Parasti tās tiek pataupītas koncerta beigām, taču, ja atskan kaut kad agrāk, beigās pēc mūziķu atgriešanās uz skatuves tiek atkārtotas.

Pēdējos mēnešos grupa Camouflage bija paņēmusi atvaļinājumu, jo Markuss kādā koncertā salauzis potīti. Tik aizrautīgi dejojis, ka rezultātā bijis vien jāsaka kā krievu kino klasikas – filmas Briljantu roka – varonim: «Očnulsja – ģips» («Atjēdzos – ģipsis»). Nu jau viņš būs atveseļojies un Rīgas koncertā atkal varēs dejot, bet uzmanīgāk, lai atkal kas nenotiek, jo jaunības izturība nav mūžīga.

1990. gadā trio atstāja viens no pirmā sastāva dalībniekiem – Olivers Kreisigs, un Markuss Meins turpināja divatā ar Heiko Maili. Kopš 1997. gada viņi atkal muzicē visi trīs, tātad Camouflage Rīgā 18. maijā uzstāsies savā oriģinālajā sastāvā, plus divi turnejas mūziķi – basģitārists un bundzinieks. Kad būs nospēlētas jaunās dziesmas, kas nav ne kripatiņu sliktākas par vecajiem superhitiem, Sapņu fabrikā būs pienācis laiks Camouflage dziesmu svētkiem.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā  Izklaide TV 12. maijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja