Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Klajā nāk Raimonda Paula un Mārtiņa Ruska albums Piparmētru tēja

Gada nogalē klausītāju vērtējumam tiek nodots jauns Maestro Raimonda Paula un dziedātāja Mārtiņa Ruska dziesmu albums Piparmētru tēja. Visu dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs, informēja MicRec pārstāve Līga Zemdega.

Lielākā daļa albumā iekļauto dziesmu ir rakstītas īpaši šim projektam un Mārtiņa balsij. Ierakstā piedalījies arī pats Maestro Raimonds Pauls (klavieres), Artūrs Jauntēvs (ģitāra), Uģis Tirzītis (ģitāra), Ivans Zmitrovičs (ģitāra) un Alfonso Pineda Graterols (trombons). Piebalsis iedziedāja Dināra Rudāne, Inta Gudovska, Anita Levša, Olga Stupiņa, Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara – Pluša un Katrīna Anna Vīgante. Ierakstu producēja, miksēja, māsterēja un papildus instrumentus ieskaņoja Gints Stankevičs.

Raimonds Pauls: "Man šķiet, ka mums viss izdevās pieklājīgi. Mārtiņam ir patiešām patīkams balss tembrs. Arī Gints ir labi padarījis savu darbu. Skatīsimies, kā tās dziesmas uztvers klausītāji, jo tagad daudz kas būs atkarīgs no viņu reakcijas un no koncertu panākumiem."

Mārtiņš Ruskis: "Nesen kāds man uzdeva jautājumu – vai es kādreiz varēju iedomāties, ka ierakstīšu albumu kopā ar Maestro Raimondu Paulu?! Patiesībā par to jau sen biju sapņojis un man prieks, ka šis vairs nav tikai sapnis, bet realitāte. Manuprāt, albums izdevies ļoti veiksmīgs, pateicoties Maestro skanīgajām melodijām, Guntara talantam atrast īstos vārdus, īstajā brīdī un, protams, Ginta Stankeviča muzikālajam redzējumam. Manī ir sajūta, ka visi bijām pareizajā laikā un pareizajā vietā. Ceru, ka dziesmas atradīs arī savu ceļu pie klausītāja un vēl ilgi skanēs viņu sirdīs." 

Guntars Račs: "Strādāt pie 13 jaunām dziesmām ar Maestro – tas ir baudījums. It īpaši tad, kad zini, kurš būs dziesmu izpildītājs, tad ir vieglāk salikt pareizos akcentus un izvēlēties dziesmu tematiku. Pašlaik latviešu mūzikā nav daudz tādu vīrišķīgu balss tembru, kāds piemīt Ruskim. Šis albums atgādina manu un Maestro ļoti veiksmīgo kopdarbu Nekur nav tik labi kā mājās, no kura katra otrā dziesma kļuva par savdabīgu tautisku hitu. Kaut kā ir sajūta, ka tiem, kuriem patika tas albums, šis būs pašā laikā!"

CD formātā albums pieejams mūzikas salonā Mikrofons T/K Spice un grāmatnīcās. Albums pieejams arī visos populārākajos mūzikas lejupielādes un straumēšanas servisos. 

Albuma prezentācijas koncerts ar Maestro piedalīšanos notiks 15. februārī VEF Kultūras pilī. Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja