Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Notiks labdarības koncerts "Mūziķi Zvannieku bērniem"

Labdarības koncertā "Mūziķi Zvannieku bērniem" uzstāsies gan mūziķi, gan Zvannieku muzikālā ģimene. Šādi koncerti jau ir kļuvuši par ikgadēju tradīciju un notiek jau sesto gadu.  Tas notiks Rīga, Sv.Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā trešdien, 8.jūlijā plkst.18 - Dienai pavēstīja Inese Riežniece, biedrības "Zvannieku mājas" valdes locekle.

Labdarības koncertu jau sesto gadu organizē Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vijolniece Vizma Vilsone, kura ik gadus aicina savus kolēģus šai akcijai. Atsaucība vienmēr ir bijusi liela un daudzi ar prieku muzicē Zvannieku bērniem jau vairākus gadus. Šoreiz koncertā dziedās Evita Raituma (soprāns), Elīna Volkmane (soprāns), Jānis Kurševs (tenors), Krišjānis Norvelis (bass), dziedās un spēlēs Andris Ābelīte (tenors, trompete), spēlēs Kristīne Adamaite (ērģeles), Artis Gāga (saksofons), Ilze Urbāne (flauta), Rihards Zaļupe (marimba), Oskars Petrauskis (saksofons), Raimonds Petrauskis (klavieres), Ivars Hermanis (ģitāra), Ēriks Ešenvalds (klavieres), Danuta Ločmele (čells),  uzstāsies senās mūzikas ansamblis "Shakespeare's Consort" un citi, kā arī Zvannieku muzikālā ģimene. Skanēs klasiskā mūzika no baroka līdz mūsdienām.

Alternatīvās ģimenes mājās "Zvannieki" mācītāja Jura Cālīša un viņa sievas Sandras Dzenītes – Cālītes, kā arī daudzu brīvprātīgo aprūpēti aug vairāk kā 40 bērni no dažādām sociālā riska un nelabvēlīgām ģimenēm. Daudziem bērniem Zvannieki ir pirmā iespēja piedzīvot īstu ģimeni – Zvanniekos viņi tiek samīļoti, aprūpēti, skoloti un ārstēti. Lielajā ģimenē kopā būšana vienmēr saistās ar prieku un muzicēšanu, tādēļ ikgadējais labdarības koncerts bērniem ir lieli svētki un pārdzīvojums. Koncerts ik gadu priecē gan ar mūziķu augsti profesionālo un kvalitatīvo sniegumu, gan ar sirsnību, ko rada paši Zvannieku bērni, kas koncerta izskaņā ar savām dziesmām pateicas gan mūziķiem, gan Zvannieku draugiem un atbalstītājiem. Labdarības koncertā ziedotie līdzekļi domāti Zvannieku bērnu veselības uzlabošanai un rehabilitācijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja