Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Stricka villas augusta koncertu sēriju atklās Ozols un grupa Tehnikums

Karla Fon Stricka villā augustā turpināsies vasaras kultūras programma, kurā katru trešdienas vakaru gaidāmi bezmaksas koncerti, notiks arī brīvdabas kino seansi, taču mēneša otrajā pusē villa kļūs par daļu no Piena svētkiem, informēja pasākumu pārtsāvis Henriks Eliass Zēgners.

2. augustā villas dārzā uzstāsies hiphopa izpildītājs Ozols kopā ar grupu Tehnikums – jaunajā projektā mūziķi apvienojušies un radījuši vairāku savu dziesmu mash up versijas. 

9. augustā koncertu sniegs ekspresīvais aktieru ansamblis Regīna, kas savdabīgās apdarēs atskaņo Balkānu tautas mūziku, kubiešu son, afrikāņu dziesmas, džeza un popa melodijas, kā arī improvizācijas par mobilo telefonu signāliem.

16. augustā villas dārzā klausītājus pulcēs strauji popularitāti guvusī etno mūzikas grupa Tautumeitas, kuras dalībnieces kopušas savu dziedāšanas stilu, mācoties no izcilām latviešu un cittautu teicējām.

23. augustā uzstāsies indīroka grupa Sigma, kuras mūzikā līdzās popa un roka niansēm saklausāmas arī akadēmiskās un minimālisma mūzikas elementi.

Vasaru 30. augustā noslēgs Latvijas alternatīvās mūzikas dzīvie klasiķi – Inokentijs Mārpls, kurus iesildīs daudzsološā psihedēliskā roka grupa Garbanotas Bosistas no Lietuvas.

Kino programmas ietvaros 11. augustā tiks demonstrēta leģendārā Bernardo Bertoluči filma Sapņotāji / The Dreamers.

Bagātīga izklaides un kultūras programma villas teritorijā ienāks arī 19. un 20. augustā, kad visapkārt kafejnīcai Piens notiks ikgadējais pilsētas festivāls Piena svētki. Tā ietvaros villā gaidāmas vairākas teātra viesizrādes gan bērniem, gan pieaugušajiem, uz divām brīvdabas skatuvēm uzstāsies mūziķi, kā arī vairākas cirka trupas. Festivāla tēma šogad ir Far From Space / Tālu no kosmosa.

Ieeja visos villas brīvdabas koncertos bez maksas, sliktu laikapstākļu gadījumā to norise tiek pārcelta iekštelpās. Arī Piena svētkos ieeja brīva. 

Biļetes uz kino pieejamas: https://www.bezrindas.lv/lv/sapnotaji-the-dreamers/3385/).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja