Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Supervaroņi bez aizspriedumiem. Grupa Prāta vētra ir radījusi dziesmas Feels videoklipu japāņu mangas stilā

Trešdien, 21. aprīlī, plkst. 16 notiks Prāta vētras jaunās dziesmas Feels videoklipa pirmizrāde. Šī kompozīcija tiks iekļauta grupas četrpadsmitajā studijas albumā, kas iznāks 21. oktobrī

Dziesmas Feels neparastais video tapis sadarbībā ar animācijas studiju HonkFu. Grupa Prāta vētra ziņo, ka vairāki desmiti animatoru dažādās valstīs astoņus mēnešus veidoja šo pasaules līmeņa multiplikācijas filmu japāņu mangas stilā. Tajā līdzās stāsta galvenajiem personāžiem supervaroņu lomās iejūtas arī Prāta vētras dalībnieki.  

Dziesmas Feels ideja pieder zviedru mūziķim un producentam Magnusam Nilsonam, ar kuru Prāta vētra sadarbojas jau vairākus gadus. "Tā ir mūsdienīga, stilīga dziesma ar īpašu brīvības un lidojuma sajūtu piedziedājumā – kārtējais Prāta vētras muzikālais eksperiments," teikts grupas paziņojumā.

Par videoklipa scenāriju atbildīgs ir Kaspars Roga. Viņš stāsta par savu ideju: "Kādu dienu starp savas meitas Leas rotaļlietām ieraudzīju lellīti, kura sēž ratiņkrēslā. Pirmā reakcija bija: "Ak, Dievs, ar ko viņa spēlējas?!", taču pēc mirkļa apjautu, cik aprobežoti es domāju, un nokaunējos. Feels videoklipa galvenā varone ir meitene ratiņkrēslā, kurai bail no dzīves un cilvēkiem. Bail iziet uz ielas tikai tāpēc, ka viņa nav tāda kā citi. Aicinu atbrīvoties no aizspriedumiem un pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, ar visiem, kas tajā mīt."

Klipa Feels prezentācijai 21. aprīlī plkst. 16 varēs sekot līdzi īpaši šim notikumam izveidotā vietnē pratavetrafeels.lv. Skatītājiem būs iespēja uzdot jautājumus mūziķiem, kā arī uzzināt dziesmas un videoklipa tapšanas stāstus. 

Vietnes pratavetrafeels.lv apmeklētāji arī turpmāk varēs noskaidrot, cik vērīgi skatījušies klipu, aizpildot testu, laimēt ekskluzīvas balvas, uzzināt, kurās valstīs visvairāk klausās Prāta vētru, iegādāties grupas suvenīrus no jaunās kolekcijas, kā arī biļetes uz rudenī gaidāmā albuma videokoncertu par īpašu cenu. 

Dziesmu Feels izdod Prāta vētras skaņu ierakstu kompānija, un tā būs pieejama digitālajās platformās visā pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja