Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Top mūzikls Teiksma par Zigfrīdu Annu Meierovicu

Latvijas proklamēšanas 95. gadadienā, 18. novembrī, Latvijas Nacionālajā operā pirmizrādi piedzīvos muzikālā teātra Ars Nova mūzikls Teiksma par Zigfrīdu Annu Meierovicu, kura mūzikas autors ir Jānis Lūsēns, libreta autore Māra Zālīte, informēja  Ars Nova pārstāve Anita Lūsēna.

Jauniestudējuma režisors ir Gatis Šmits, scenogrāfs Rudolfs Bekičs, kostīmu māksliniece Ieva Veita un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis. Par iestudējuma mākslinieciskajiem procesiem rūpējas Andris Veismanis, galvenie lomu atveidotāji mūziklā būs Gundars Grasbergs, Kristīne Zadovska, Aija Vītoliņa, Uģis Roze un Ģirts Liuziniks. 

Tā kā mūziklā darbosies 20 personāži un koris, muzikālais teātris Ars Nova aicina līdz 28. augustam pieteikties kora dziedātājus visās vīriešu un sieviešu balsu grupās mūziklam Teiksma par Zigfrīdu Annu Meierovicu. CV un foto sūtīt uz e-pasta adresi: [email protected]

Šī vasara muzikālajam teātrim Ars Nova ir īpaši nozīmīga, jo teātris ir atradis savu mājvietu - mūzikas namu Daile, sabiedrībai tas ir atpzīstams kā kino Daile. Patlaban tajā norit rekonstrukciju darbi, un jau novembrī ir plānota mūzikas nama Daile atklāšana, piedāvājot apmeklētājiem multifunkcionālu zāli ar parteri un balkonu - kopumā 400 skatītāju vietām. Pirmie notikumi, apdzīvojot jaunās telpas, būs mūzikla Teiksma par Zigfrīdu Annu Meierovicu mēģinājumi, tāpēc tiek gādāts par Daile savlaicīgiem rekonstrukcijas darbiem un zāles  akustiskajiem risinājumiem.

Mūzikas namā Daile būs pieejama Biļešu Paradīzes biļešu tirdzniecības vieta, kā arī kafejnīca apmeklētājiem. Patlaban norit darbs, lai tiktu izveidota mājas lapa ar nosaukumu www.dailesnams.lv. Tajā interesenti varēs uzmeklēt informāciju par aktuālajiem Dailes notikumiem, repertuāru, rīkotajiem iestudējumiem, koncertiem un pakalpojumiem.

Muzikālā teātra Ars Nova rīkoto izrāžu un koncertu biļetes pieejamas Biļešu Paradīze 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja