Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Dirty Deal Teatro augustā sāks jauno sezonu

15.augustā ar izrādi Andrievs Niedra tiks atklāta Dirty Deal Teatro jaunā teātra sezona. Augustā skatītājiem būs iespēja apmeklēt arī izrādi Pēdējais pionieris un vairākas bērnu un jauniešu repertuāra Šmulītis izrādes, kā arī redzēt uzvedumus ārpus Rīgas, informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieva Bērziņa.

15. un 16. augustā skatītāji tiek aicināti uz Valtera Sīļa režisēto vēsturiski politisko trilleri Andrievs Niedra – vienu no pagājušās sezonas spilgtākajām Dirty Deal Teatro izrādēm. Tās dramaturgs un titullomas atveidotājs Kārlis Krūmiņš par darbu šajā izrādē ir nominēts Spēlmaņu nakts 2015/2016 balvai kategorijā Gada sasniegums oriģināldramaturģijā.

22. un 23. augustā režisora Dmitrija Petrenko un dramaturga Jāņa Baloža izrādē Pēdējais pionieris būs iespēja atgriezties 80. gadu beigās Rīgā – laikā, ko apzīmējam ar vārdu "atmoda". Izrāde ir stāsts par Ņikitu, Saņu un Sašu, kuriem uzņemšana pionieros desmit gadu vecumā bija tikpat nozīmīgs notikums kā kaklautu sadedzināšana pie skolas pusaudžu gados. Tas ir stāsts par paaudzi, kura savu dzīvi uzsāka reizē ar jaunizveidoto valsti.

Mēneša beigās skatītājiem tiks piedāvātas bērnu un jauniešu repertuāra Šmulītis izrādes, kurās kopā ar aktieriem bērni varēs izdzīvot un izspēlēt latviešu literatūras klasikas darbus – 25. un 26. augustā Jāņa Jaunsudrabiņa Balto grāmatu Ingas Tropas režijā (izrāde sāumskolēniem), 27. augustā Raiņa skaitāmpantiņus bērniem Paulas Pļavnieces izrādē Pielipīgie vārdi (izrāde bērniem, kuri mācās runāt) un Imanta Ziedoņa Blēņas un Pasakas 30. un 31. augustā, ko uz skatuves iedzīvinājis režisors Ģirts Šolis (izrāde visai ģimenei).

Ar izrādi Blēņas un pasakas teātris dosies arī viesizrādēs. 13. augustā tā tiks spēlēta kamermūzikas festivālā Sansusī Aknīstes novadā, bet 20. augustā – Upītes Tautas namā Viļakas novadā. Savukārt Kaspara G. sirreālo biogrāfiju Benzīnvīrs 28.augustā būs iespējams redzēt Liepājas koncertzālē Lielais Dzintars.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties Biļešu paradīze kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja